A vakond riasztó, ami csak elriaszt, de nem okoz kárt!


A vakond a kertek gyakori lakója, amit szokás kártevőként is jellemezni. Nem teljesen haszontalan állat, hiszen a földet átforgatja, miközben járatokat fúr bele és megeszi a kártevő rovarokat is

A tápláléka közé tartozik a földi giliszta is, ami azonban hasznos a kert tulajdonosok számára. A vakondtúrások sem keltenek szép látványt, különösen ott nem, ahol féltő gonddal ápolják a pázsitot, gondozzák a virágágyásokat.

A modern vakond riasztókkal
úgy lehetséges távol tartani ezeket az ásásban jeleskedő állatokat, hogy közben nem teszünk kárt bennük. A humánus szempontok alapján megtervezett vakond riasztók, ahogyan a nevük is jelzi, csak elriasztják az állatokat, nem pedig megölik őket. Egy-egy ilyen készüléket tehát oda érdemes kihelyezni, ahol nem szeretnénk vakondtúrást látni, a hatókörön túl pedig nyugodtan folytathatják megszokott életüket ezek az állatok.

Az áruházunkból korszerű, egyszerűen működtethető vakond riasztókat vásárolhat, kedvező áron és gyors kiszállítással! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén további információkért!