A vakond riasztó, ami csak elriaszt, de nem okoz kárt!

  • Apr 13, 2021
  • Category: Blog


A vakond a kertek gyakori lakója, amit szokás kártevőként is jellemezni. Nem teljesen haszontalan állat, hiszen a földet átforgatja, miközben járatokat fúr bele és megeszi a kártevő rovarokat is

A tápláléka közé tartozik a földi giliszta is, ami azonban hasznos a kert tulajdonosok számára. A vakondtúrások sem keltenek szép látványt, különösen ott nem, ahol féltő gonddal ápolják a pázsitot, gondozzák a virágágyásokat.

A modern vakond riasztókkal
úgy lehetséges távol tartani ezeket az ásásban jeleskedő állatokat, hogy közben nem teszünk kárt bennük. A humánus szempontok alapján megtervezett vakond riasztók, ahogyan a nevük is jelzi, csak elriasztják az állatokat, nem pedig megölik őket. Egy-egy ilyen készüléket tehát oda érdemes kihelyezni, ahol nem szeretnénk vakondtúrást látni, a hatókörön túl pedig nyugodtan folytathatják megszokott életüket ezek az állatok.

Az áruházunkból korszerű, egyszerűen működtethető vakond riasztókat vásárolhat, kedvező áron és gyors kiszállítással! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén további információkért!

Telefon:+36302267445, +36309278285
+3634316673, +3634510008
E-mail:info@ragcsaloriaszto.hu, spuri@spuri.hu
Elérhetőségek