Egér-, patkány- vagy nyestriasztó: Télen is védekezzen hatékonyan a rágcsálókkal szemben

A különböző rágcsálók,úgy, mint az egerek, patkányok vagy nyestek szinte egész évben problémát jelentenek, azonban a téli időszak a legkritikusabbnak számít. Ilyenkor az állatok élelmet keresnek, illetve megpróbálnak elbújni a téli fagyok elől,ezekhez az igényekhez pedig ideális az ember közvetlen környezete, akár az ingatlana is. A nyestek például előszeretettel bújnak meg a gépjárművek motorházában, ami komoly károkat is okozhat, mivel az állatok megrágják a csatlakozókábeleket. Ha Ön szeretné távol tartani környezetétől a rágcsálókat,szerezzen be kínálatunkból egér-,patkány- vagy nyestriasztót!

A választékunkban kapható egér-, patkány-és nyestriasztók tökéletes védelmet nyújtanak, úgy, hogy az állatokban nem tesznek kárt, csak távol tartják őket ingatlanától, autójától. Olyan ultrahangos jelet bocsájtanak ki a készülékek, ami arra kényszeríti az állatokat, hogy máshol keressenek téli menedéket maguknak.

Védje Ön is otthonát a téli időszakban, ehhez vásároljon egér-, patkány- vagy nyestriasztót kínálatunkból! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!