Óvja modern egérriasztóval vendéglátóegységét!

Egy étteremre nagyon nem vet jó fényt, ha kártevők bukkanak fel a környékén. Olyanok, mint a bogarak, egerek, patkányok, amik megdézsmálják az alapanyagokat, belemásznak a kész ételekbe és megfertőzik az előkészítésre használt felületeket. Ezt egyik étterem tulajdonos sem szeretné, hiszen szinte egyet jelent a halálos ítélettel, örökre lehúzhatja a rolót és becsukhatja a boltot. Tehát jobb félni, mint megijedni, ami az egerek esetében is nagyon igaz. Készüljön fel modern és korszerű egérriasztókkal, és ne engedje az üzlete közelébe a kártevőket!

Szerencsére a rágcsálók elriasztásának ma már több módja is van. Nem kell olyan veszélyes dolgokkal kísérletezni, mint amilyen a patkányméreg.Ennek a módszernek többszörösen is megvan a maga kockázata egy olyan helyen,ahol rendszeresen emberek fordulnak meg. Gondolja el, mi történne, ha méregalapú egérriasztót rakna is, és valamilyen házi kedvenc vagy akár egy gyermek véletlenül megenné azt!

Válasszon ehelyett olyan megoldást, ami biztonságos, még is hatékony! Válassza nagyszerű, ultrahanagos egérriasztónkat, ami ráadásul hamisítatlan magyar gyártmány is! Az emberi fül számára nem érzékelhető frekvencián bocsát ki ultrahangot ez a készülék, amivel viszont az egereket távozásra készteti. A készülék bárhol alkalmazható zárt térben,karbantartást nem igényel, kezelése egyszerű. Az ultrahangos egérriasztó sokoldalú riasztó eszköz,amit mindenkinek ki kell próbálnia, aki szeretné kockázat mentesen felvenni a harcot a rágcsálókkal szemben! Az egérriasztó teljesen környezetbarát, hiszen nem vegyszerek felhasználásával készül,valamint állatbarát is, mivel nem öli meg az állatot, csupán elriasztja azt.Ebből következik, hogy az egér tetemekkel sem kell számolni, tisztább,egyszerűbb, hatékonyabb a használata.

Ha felkeltettük érdeklődését az általunk forgalmazott egérriasztók iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel bátran kérdéseit, és rendeljen belőle!