Ultrahangos egérriasztóval megóvhatja erdőszéli házát is!

A rágcsálók szinte bárhol megjelenhetnek, de vannak olyan területek, ahol gyakrabban előfordulnak. Ezek közé tartoznak például az erdőszéli, faluvégi házak, amikbe előszeretettel költöznek be és dézsmálják meg a terményeket a pincében vagy a kamrában. Ezért érdemes az ilyen ingatlanokban kiemelt figyelmet fordítani a rágcsálók elleni védelemre és időben beszerezni néhány ultrahangos egérriasztót.

Az ultrahangos egérriasztók állatbarát módon űzik el a rágcsálókat. Használatukkal nincs szükség más állatokra, sőt, a házi kedvencekre is veszélyes mérgek kihelyezésére, amik ráadásul a rágcsálóknak is kínhalált okoznak. Sajnos gyakori az is, hogy ezek a mérgek közvetve jutnak olyan állatok szervezetébe is, mint a rókák vagy épp a kutyák, macskák, ezért érdemes elkerülni a használatukat. Az ultrahangos egérriasztók azonban teljesen ártalmatlanok a többi állatra nézve, sőt, a rágcsálókat is csak elriasztják, nem megölik.

Ha vásárolni szeretne termékeinkből vagy kérdése van az ultrahangos egérriasztókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!