Rágcsálóriasztó és háziállatok: nem lesz baja kedvencünknek?

rágcsálóriasztó, ami ultrahanggal működik, kizárólag a rágcsálókra van hatással, nem veszélyes az olyan háziállatokra, mint a kutya vagy macska. 

Általában az ember nem szívesen találkozik rágcsálókkal az otthonában, pláne terráriumon kívül. Már pedig az egerek, patkányok szívesen költöznek az ember közelébe, ahol mindig találnak élelmet és búvóhelyet, ezért annak, aki nem szeretné velük megosztani az otthonát, érdemes gondoskodnia a megelőzésről. Ez persze nem mindig könnyű kérdés, hiszen sokan nem szívesen tesznek ki egérfogót vagy mérget, ami egyrészt megöli az állatot, másrészt akár a saját háziállatra is veszélyes lehet. Ilyen esetben a legjobb az ultrahangos rágcsálóriasztó

rágcsálóriasztó, ahogyan a nevében is benne van, nem elfogja vagy megöli az egereket, hanem elijeszti őket. Ezt különféle frekvenciájú ultrahangok kibocsátásával teszi, amik az emberi fül számára nem hallhatóak és nincsenek hatással más háziállatokra sem. Érthető, hogy akinek kutyája, macskája vagy más kedvence van, nem szívesen tesz ki egérfogót vagy patkánymérget, hiszen ezek az eszközök nem csak a rágcsálókra lehetnek veszélyesek. Azonban semmiképp sem szabad kompromisszumot kötni és megbékélni vele, hogy otthonunkat birtokba vegyék a rágcsálók. A megelőzés érdekében az ultrahangos rágcsálóriasztót érdemes bevetni, amivel nem veszélyeztetjük a háziállatunkat, és természetesen saját magunknak sem okozunk kellemetlenséget. 

Cégünknél széles választékban kaphatóak ilyen készülékek. Termékeink ára megfizethető, így a rágcsálóriasztás nem csak környezetbarát, hanem anyagi szempontból is kedvező. Járművekben használatos rágcsálóriasztóval is állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyekkel megelőzhető, hogy a nyestek kárt tegyenek a motortérben. 

Ha felkeltettük az érdeklődését az ultrahangos rágcsálóriasztók iránt, tekintse meg termékeinket és rendeljen kedvére! Ha további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel segítenek mindenben!