Miért érdemes az ultrahangos rágcsálóriasztót választani?

ultrahangos rágcsálóriasztó

Az ultrahangos rágcsálóriasztó nem veszélyes semmilyen élőlényre, még a rágcsálókat sem öli meg, csupán elriasztja őket. Biztonságos választás mindenkinek!

Sokak élete egy örökös küzdelem a rágcsálók ellen. Tény, hogy ma már rengetegféle vegyszeres rágcsálóirtó létezik, de ezeket érthető módon nem mindenki szereti használni. Az biztos, hogy csak nagy elővigyázatossággal szabad őket kihelyezni, főleg, ha kisgyermek is van a közelben. 

Minden szülő rémálma, hogy a gyermekével baj történik. Sajnos elég egyetlen óvatlan pillanat, és a pici leeshet az ágyról, belenyúlhat a konnektorba, elvághatja a kezét, de a legkisebbeknél még arra is oda kell figyelni, hogy mit vesznek a szájukba. Bizonyos életkorig természetes, hogy a kicsi mindent megpróbál megrágni, ezért kisgyermek közelében alaposan át kell gondolni, hogy hogyan szabadulhat meg a rágcsálóktól biztonságosan

Olyan helyen, ahol gyerekek is előfordulhatnak, nem biztonságos a rágcsálóméreg használata, még a legnagyobb odafigyelés mellett sem. Szerencsére azért kompromisszumot sem kell kötni, ugyanis van más megoldás, ami senkinek sem árt! Az ultrahangos rágcsálóriasztó egy modern eszköz, ami az egerek, patkányok számára elviselhetetlen hangokat bocsát ki, így azok maguktól tovább állnak. 

Az ultrahangos rágcsálóriasztó által kibocsátott hangokat csak a rágcsálók hallják, más élőlényekre nincsenek hatással. Használatukkal vegyszerek, mérgező anyagok nélkül szabadulhat meg a nem kívánatos vendégektől. Nem kell attól tartania, hogy gyermeke belenyúl a méregbe, de a háziállatait sem kell féltenie. 

Az elektromos rágcsálóriasztó teljesen biztonságosan használható mindenhol, miközben hatékonyan elűzi az egereket, patkányokat. A készülék kiválasztásánál vegye figyelembe a védendő terület nagyságát! 

Amennyiben szeretne egy próbát tenni az ultrahangos rágcsálóriasztókkal, forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon kedvére kínálatunkból! Ha további kérdése merült fel, keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, szívesen segítenek mindenben!