A rágcsálóriasztókon kívül milyen praktikák léteznek még?

rágcsálóriasztó

Kíváncsi arra, hogy a modern rágcsálóriasztókon kívül milyen megoldásokkal lehet távol tartani az egereket? Most többet megtudhat a témáról!

Eszközök, amelyekkel fel lehet lépni az egerekkel szemben

Az egerek sajnos sokak mindennapjait megkeserítik. Az állatok nem kímélik a háztartásokat, irodai létesítményeket, sőt, még vendéglátóhelyeken is megjelenhetnek. Bármelyik helyszínről is legyen szó, nagyon fontos, hogy az emberek azonnal fellépjenek a rágcsálókkal szemben. Rendkívül gyorsan szaporodnak, egy kis oda nem figyeléssel az érintettek azon kaphatják magukat, hogy már nem tudnak megküzdeni a nagy létszámmal.

A rágcsálók komoly egészségügyi kockázatokat is jelentenek. Napjainkban nagyon sokféle eszköz létezik ahhoz, hogy meg lehessen tőlük szabadulni. Népszerűek az ultrahangos rágcsálóriasztók, amelyek a távoltartásról gondoskodnak, ezen kívül pedig még mindig keresett megoldásnak számítanak a mérgek, élvefogó csapdák is.

Ha az ember odafigyel a környezetére, akkor tulajdonképpen a rágcsálók megjelenését is meg lehet előzni. Sokkal tudatosabban kell a területen található hulladékokat kezelni, mindenképp kerülni kell a nagy mennyiség halmozását, szemét gyűjtését, mert ez mind kedvez a rágcsálóknak, és vonzza őket.

Milyen házi praktikák léteznek?

Milyen házi praktikák léteznek?

Sokan kíváncsiak lennének arra, hogy milyen házi praktikák léteznek a rágcsálók ellen, hiszen nem mindig álltak rendelkezésre csapdák, rágcsálóriasztók az állatok elűzéséhez, elfogásához. Ezek a házi praktikák azért is bizonyulhatnak ideális választásnak, mert a mérgekkel szemben nem jelentenek veszélyt a környezetre.

Például a borsmenta kifejezetten taszítja az állatokat. Régen kamillával, fokhagymával, mentával áztatott rongyokat tettek az egérlyukakba, vagy az élőhelyük közelében. Ez segített abban, hogy az állatok minél hamarabb elhagyják az adott területet. Ha az emberek visszanyúlnának a házi praktikákhoz, érdemes borsmenta olajat vásárolni, amit vattapamacsra csepegtetve kell elhelyezni a búvóhelyükhöz.

Ez kifejezetten irritálni fogja őket, az emberek viszont cserébe élvezhetik a menta frissítő aromáját. Tanácsos legalább egy próbát tenni, hiszen nagy az esély arra, hogy így, a borsmentának köszönhetően búcsút lehet mondani az állatoknak.

Macska, az örök ellenség

Macska, az örök ellenség

Az egér-macska konfliktust senkinek sem kell bemutatni, számos rajzfilm is feldolgozta már ezt a kapcsolatot a két állat között. Sokan nem alapoznának erre, pedig tanácsos gondolni rá, mert tényleg hatásos, ha van a közelben egy cica. Az egerek megérzik a macskák jelenlétét, szagát a környezetben, így nem igazán van kedvük ezután az adott ingatlanba vagy közvetlen közelébe beköltözni, fészket rakni.

A használt alom, macskavizelet jellegzetes szaga is kifejezetten taszítja a rágcsálókat. Egy cica jól jön a háznál, örömet okoz, és még az egereket is távol tartja. A tiszta, rendezett, egérmentes otthon így hosszú távon garantált.

A kínálatunkban megtalálható ultrahangos rágcsálóriasztók számos esetben segíthetnek. Alkalmazza otthonában vagy munkahelyén az élhető,tiszta környezet megteremtéséért, tapasztalja meg a szerkezet előnyeit! Ha Ön is szeretne megszabadulni az állatoktól, válassza ki az Önnek megfelelő terméket, majd rendelje meg azt! Megbízható készülékeinket nagyon könnyű beüzemelni, használni, nem okozhatnak csalódást.

A termékismertetőkben bővebb információkat is találhat a riasztókról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.