Elektromágneses rágcsálóriasztók és egyéb riasztók a kert nyugalmáért!


A kis kártevők, rágcsálók életterülete nem korlátozódik az emberek által kevésbé látogatott területekre. Bátran betörnek a kertekbe és az udvarokba, megrongálják a veteményest, feldúlják a gyepet.

A mérgekkel humánus kert tulajdonos már régen nem számol és helyettük inkább az olyan, modern készülékekkel veszi fel a harcot a rágcsálók ellen, mint az elektromágneses rágcsálóriasztó.

Az elektromágneses rágcsálóriasztó mellett az ultrahangos rágcsálóriasztó is hasonló elven működik. Létezik olyan termék is, ami három az egyben teljesítményt képes nyújtani. Elektromágneses, ultrahangos technológiával és fény villódzással is zavarja az állatokat. Mindegyik riasztó az állatok érzékszerveire hat és megzavarja őket. Az állatok úgy érzik veszélyben vannak, elvesztik tájékozódási képességüket és elkerülik az elektromágneses rágcsálóriasztó vagy a többi berendezés hatósugarát.

Az
elektromágneses rágcsálóriasztó
és az általunk forgalmazott termékek is tökéletesen végzik a feladatukat vakond riasztáshoz vagy más rágcsáló távol tartásához.