Az elektromos egérriasztók istállók környékén is használhatóak!

elektromos egérriasztók

Az elektromos egérriasztók a rágcsálók számára kellemetlen hangot bocsátanak ki, ám ez az emberek és más háziállatok számára nem hallható.


Vannak olyan helyek, amiknek a rágcsálók elleni védelmét még nehezebb megoldani. Ide tartoznak például az istállók is: az egerek a rengeteg táplálék miatt előszeretettel telepszenek meg a lovak, tehenek élőhelyén, ám megrágják a takarmányt és sajnos egyéb károkat is okoznak. Elektromos egérriasztóval azonban hatékonyan távol tarthatjuk őket!

Egy istálló rendkívül vonzó a rágcsálók számára, hiszen sok a táplálék és búvóhelyből sincs hiány. Azonban a jelenlétük sok kellemetlenséggel jár, mert kárt tesznek a takarmányban és a felszereléseket, gépeket is megrágják. Ám szerencsére nem nehéz ellenük védekezni: az elektromos egérriasztó által létrehozott elektromágneses mező a lovakat, sem a teheneket, de a kutyákat, macskákat sem zavarja, ezért ilyen helyeken is minden gond nélkül alkalmazható. 

Amennyiben Ön is szeretné kihasználni az elektromos vagy a rágcsálók számára kellemetlen hangot adó ultrahangos egérriasztó előnyeit, keressen minket bizalommal, cégünk megbízható termékekkel áll rendelkezésére!