Patkányriasztóval a hívatlan rágcsálók ellen


Patkányriasztóval egy csapásra megszabadulhat a patkányoktól, anélkül, hogy kárt tenne az állatokban. Keressen minket bizalommal hatékony megoldásért! 


Ha egy patkány szalad át előttünk az otthonunkban vagy annak környékén, a legtöbbünkben meghűl a vér, hiszen az ember ösztönösen tart egy kicsit a fertőző betegségeket terjesztő állatoktól. Szerencsére ma már hatékony módszerek vannak a rágcsálók távol tartására, és mérget sem kell kitenni ahhoz, hogy megszabaduljunk tőlük. Az ultrahangos patkányriasztó  nincs káros hatással a környezetre, mégis hatékonyan működik. 

Sajnos régebben szinte csak a patkányméreg jelentett megoldást, azonban ez több szempontból is káros: egyrészt elfogyaszthatja más állat is, másrészt a mérgezett patkányból lakmározó ragadozók is kínok között pusztulnak el tőle. A patkányriasztó használata azonban olyan megoldás, ami semminek nem árt, egyszerűen csak távozásra készteti a kellemetlen rágcsálókat.

Amennyiben Önnek is hatékony patkányriasztóra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk mindenben!