A patkányriasztó távol tartja a nem kívánatos rágcsálókat!

ultrahangos patkányriasztó

Patkányriasztó kapható kedvező áron! Forduljon hozzánk, és szabaduljon meg a rágcsálóktól a környezetre ártalmatlan módon, ultrahangos patkányriasztóval

A legtöbb ember nem szívesen találkozik patkánnyal az otthonában vagy annak környékén, hiszen a rágcsálók köztudottan betegségeket terjesztenek és bizony az általuk okozott anyagi kár sem elhanyagolható. Szerencsére azonban ma már jóval egyszerűbben is megszabadulhatunk tőlük, mint régen, amikor csak a patkányméreg jelentett megoldást.

Az ultrahangos patkányriasztó nem öli meg az állatokat, viszont hatékonyan távol tartja őket. A készülék számukra kellemetlen, ám az emberek és más állatok számára nem hallható hangot bocsát ki, ezzel elüldözi őket. A módszernek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy más állat fogyaszt a méregből, esetleg egy kisgyermek kezébe kerül, ráadásul az ultrahangos patkányriasztónak az ára is kedvező.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a patkányriasztó iránt, ne menjen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért vagy rendeljen webshopunkból!