Az egérriasztó ultrahangos változatban az Ön vállalkozását is megmentheti!


Egy étteremben nincs annál nagyobb szégyen, ha a konyhában, a raktárban rágcsálók bukkannak fel. Az egerek gyorsan felbukkanhatnak, ha élelmet sejtenek valahol és nem védekeznek ellenük megfelelően.

Az ultrahangos egérriasztó több szempontból is előnyös választás, különösen akkor, ha élelmiszerek közelében kell rágcsálót irtani.

Az egérriasztók modern változatáról van szó, ami nem mérgek vagy csapdák kihelyezésével éri el, hogy egy terület rágcsálómentes legyen, hanem hanghullámok kibocsátásával. Ennek a típusú egérriasztónak a használata tehát nem jár kompromisszumokkal, nagyon hatékony és közben állat tetemek sem maradnak utána. Egyszerű, tiszta, állatbarát a használata!

Keresse fel bizalommal a webáruházunkat és rendeljen a szükséges mennyiségben egérriasztót ultrahangos változatban, ha vállalkozását szeretné rágcsáló mentesíteni! A kínálatunkban többféle modellről is tudunk tájékoztatást adni! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén tud velünk kapcsolatba lépni, ha rendelni szeretne!