Kullancs-és rovarriasztók

Rendezés:
Listázás:
TickLess Ultrahangos kullancs- és bolha riasztó állatok részére
TickLess Ultrahangos kullancs- és bolha riasztó állatok részéreA megfelelő hatásfokkal működő kullan..
7,463 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
TickLess Ultrahangos kullancs- és bolha riasztó felnőttek részére
TickLess ultrahangos kullancs- és bolha riasztó felnőttek részéreUltrahangos kullancsriasztó eszköz ..
8,988 Ft
Availability Raktáron
Tételek: 1 to 2 of 2 (1 Pages)

Apró csípés, nagy probléma, védekezzen kullancsriasztókkal!

kullancsriaszto

A kellemes idő mindenkit a természetbe csábít, szívesen túrázunk és fedezünk fel új helyeket is, azonban ezzel együtt komoly veszélyek is leselkednek ránk. Egy aprócska kullancs csípés akár egy súlyos betegség, a Lyme-kór okozója is lehet, ezért nem érdemes kullancsriasztó nélkül el indulnunk azokra a helyekre, ahol felbukkanhatnak!

Maga a Lyme-kór a Borrelia nemzetségbe tartozó baktériumok okozta megbetegedés, amelyet a baktériummal fertőzött kullancsok terjesztenek.Szerencsére az elmondható, hogy nem jár minden csípés fertőzéssel, de mindenképpen érdemes odafigyelni, és nem kísérteni a sorsot! Manapság már számtalan kullancsriasztó létezik, amiknek a használatával teljes biztonságban tudhatjuk magunkat. Nem csak a régi spray változat elérhető, de a technológia fejlődésével már zsebben is könnyen magunkkal vihető apró készülékeket is lehet vásárolni. Ezek változó frekvenciájú ultrahang kibocsájtásával működnek, aminek hatósugara 3 méter, ez pedig zavarja a kullancsokat, így elkerülik a területet.

Ha Ön is sokat tartózkodik a szabadban, akár sport, akár túra vagy kertészkedés miatt, és szeretné maximalizálni a védelmét, válassza a kullancsriasztókat! Apró készülékeink semmiben nem fogják akadályozni, könnyűek és szinte észrevétlenek, a kibocsájtott hangot sem emberek, sem házi kedvencek nem hallják! Keressen minket elérhetőségeinken!

Előzze meg a szúnyogok által terjesztett betegségeket rovarriasztóval!

rovarriasztó A globális felmelegedés, illetve a megnövekedett személy- és áruforgalom egyik következménye, hogy szerte a világon olyan élőlények jelennek meg, amik addig nem voltak jellemzőek az adott térségre. Ilyen például a hazánkban megjelent koreai szúnyog, az ázsiai tigrisszúnyog és az ázsiai bozótszúnyog. Szerencsére nem terjeszt minden egyes példány fertőzést, ám hazánkban is előfordulhat általuk közvetített nyugat-nílusi láz, vagy akár bőrférgesség. Hogy mivel lehet ellenük védekezni? Többféle módon, de a legegyszerűbb a rovarriasztó használata.

Nyári estéken gyakori, hogy a kellemes családi- illetve baráti beszélgetések a kellemetlenkedő repülő rovarok miatt érnek véget.Senkinek sem kellemes, ha csípik a szúnyogok, ezért ilyenkor inkább nyugovóra tér a társaság legtöbb tagja. Azonban, ha rendelkezésre áll egy hatékony rovarriasztó, az nem csak meghosszabbítja ezeket a kellemes estéket, hanem segít megelőzni a vérszívók által terjesztett betegségeket is. Az általunk kínált rovarriasztó jó választás teraszra, kertbe vagy akár erkélyre is. Más élőlényekre, emberre vagy háziállatra nincs hatással, viszont hatásosan szabadít meg mindenkit a repülő ízeltlábúaktól.

Rovarriasztót kifejezetten ajánlott használni kisgyerekes családokban, illetve az idősebb korosztály képviselőinek. Mivel a kicsiknek és az idősebbeknek gyengébb az immunrendszerük, ők jobban ki vannak téve a szúnyogok által terjesztett betegségeknek, hiszen ők könnyebben elkapják ezeket és a lefolyásuk is súlyosabb lehet. A rovarriasztóra még nagyobb szükség lehet, ha rendelkezünk kerti tóval, ami a szúnyogok kedvelt helye. A központi irtás alapvetően a közterületekre terjed ki, ezért a magánterületeken található tenyészőhelyek ártalmatlanítása a tulajdonosok feladata.

Szeretne egy igazán hatékony rovarriasztót vásárolni? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Cégünk többféle megoldással áll rendelkezésére, amennyiben a szúnyoginvázió megszüntetése mellett döntött! 


Rovarriasztók: a hatékony védelem!

Ha az embernek van terasza, illetve kertje, akkor általában minden alkalmat megragad arra, hogy a szabadidejét ott töltse. Szép időben a teraszon reggelizni, olvasgatni, vendégséget szervezni páratlan lehetőség, de a kertészkedés is sokak kedvenc hobbija. A kellemes időtöltést azonban sok minden megzavarhatja, például a kéretlenül érkező rovarok.

A legyek, szúnyogok, kullancsok és még ezerféle rovar amellett, hogy bosszantó, akár még az egészségre is káros lehet. A kullancsok nemcsak az emberekre, hanem a háziállatokra is veszélyesek! Hatékony kullancsriasztóval, illetve rovarriasztóval megelőzhetjük, hogy megtámadjanak vagy akárcsak hatással legyenek az életünkre, szabad perceinkre.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg rovarok, kullancsok távoltartására alkalmas készülékeinket! Rovarriasztók, illetve kullancsriasztók többféle típusát rendelheti meg webáruházunkból. Válasszon minőségi és megbízható termékeket, otthona és szabadideje békéjének megóvásához!


Rovarcsapdákkal a nyugodt estékért

A rovarok mindenhol jelen vannak, a természetben ugyanúgy, mint a lakásban, vagy a ház körül. Kiirtani nem lehet őket teljesen, de megtizedelni a létszámukat, vagy elriasztani őket már igen, csupán egy megfelelő rovarcsapda kell hozzá!

Ha elege van a zavaró zümmögésből, ha belefáradt a rovarvadászatba, ha végre tökéletes nyugalomra vágyik anélkül, hogy ezek az apró rovarok megzavarnák, a rovarcsapda a megoldás. Hiszen van belőlük bőven a házban és a ház körül is: molylepkék, szúnyogok, kullancsok, legyek, poloskák, katicabogarak, méhek, darazsak, muslicák és egyéb szárnyas rovarok.

A rovarcsapdák kínálata szinte végtelen, ám a hatékonyságuk már nagyon is eltérő lehet. Amit mi kínálunk, az az elektromos rovarcsapda; egyszerű, gyors és hatásos módja a rovarinvázió megfékezésének. Az elektromos rovarcsapdát elég csak kihelyezni a megfelelő helyre, bekapcsolni, és hagyni, hogy végezze a dolgát. Nincs szükség fújkálásra, csapkodásra, a rovartetemeket sem kell begyűjteni. Egyszer megvásárolja a készüléket, onnantól kezdve pedig rábízhatja magát az elektromos rovarcsapda hatékony működésére.

Lépjen velünk kapcsolatba, és vásároljon rovarcsapdát!


Döntsön az elektromágneses rovarriasztók mellett!

Az emberek jelentős része egyenesen irtózik a rovaroktól, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy távol tartsák közvetlen környezetüktől a kellemetlen élőlényeket. E téren senki sem válogat a módszerekben, és az esetek túlnyomó többségében a rovarok elpusztulnak a harcban, ami a természet működésének szempontjából egyáltalán nem előnyös, hiszen a rovarok fontos szerepet játszanak a körforgásban.

Szerencsére létezik egy sokkal hatékonyabb megoldás az élőlények távoltartására, amely mind a rovarok, mind az emberek szempontjából előnyös, mégpedig az elektromágneses rovarriasztó.

Az elektromágneses rovarriasztók nem tesznek kárt az élőlényekben és nem telítik környezetünket vegyszerekkel, csupán olyan elektromágneses mezőt hoznak létre, ami távol tartja őket. Így, ha a készülékek mellett dönt, nemcsak saját magát óvja meg, hanem a természetet is, hiszen mindenféle mellékhatás nélkül csupán elűzi a rovarokat.

Nézzen körül nálunk, és a környezetbarát elektromágneses rovarriasztók megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot!