Madárriasztók

Rendezés:
Listázás:
New
BR-14 Szonikus madár riasztó
BR-14 Szonikus madár riasztó A BR-14 digitális riasztót úgy tervezték, hogy az e..
38,100 Ft
Availability Raktáron
New
BR-33 Szonikus madár riasztó
BR-33 Szonikus madár riasztó A BR-33 digitális riasztót úgy tervezték, hogy az e..
63,500 Ft
Availability Raktáron
Tételek: 1 to 2 of 2 (1 Pages)


A madárriasztókkal megőrizheti az épületek megfelelő állapotát!

madárriasztókA madarak rendkívül hasznos élőlények, hiszen elpusztítják a szúnyogokat, egyéb zavaróbogarakat, azonban sajnos egyes esetekben komoly bosszúságot tudnak okozni az embereknek, például azzal, hogy szívesen fészkelnek be családi házak, panelok erkélyeire, irodaházakba. Mivel a madarak komoly betegségeket is terjesztenek és hatalmas felfordulást képesek csinálni, érthető, hogy az érintett ingatlanok tulajdonosai mihamarabb szabadulnának tőlük, viszont ehhez olyan megoldást kell választani, ami nem tesz kárt az állatokban, csupán távol tartja őket. Ha Önnek is problémát okoznak a befészkelő madarak, a távoltartáshoz válassza a madárriasztókat!

 

A madárriasztókkal úgy tarthatja távol a szárnyasokat, hogy közben nem tesz bennük kárt, csupán arra kényszeríti majd őket a szerkezet, hogy visszatérjenek természetes közegükbe. A madárriasztók segítenek Önnek élhető és tiszta környezetet létrehozni, természetkárosítás nélkül. A készülékeket érdemes mihamarabb beszerezni, főként a nyár miatt, hiszen a kánikulában a madarak szívesen bújnak el az épületek különböző réseibe, és ha az ingatlantulajdonos hagyja, hogy ott maradjanak,előbb-utóbb komoly károkkal találhatja magát szembe. A savas madárürüléknek az épület homlokzata esik áldozatául, emellett pedig korrodálja a fém alkatrészeket is. A madarak által hátrahagyott élelmiszer- és fészek maradványok esetében megvan arra a kockázat, hogy eltömítik az ereszcsatornákat,lefolyócsöveket, így az ingatlant víz áraszthatja el egy nyári zápor után.Mindezen károk helyrehozatala jelentős kiadásokkal is járhat, ezért mindenképp érdemes gondoskodni a megelőzésről és telepíteni a madárriasztókat.

 

Szerezze be kínálatunkból Ön is saját madárriasztóját, óvja meg ingatlanját az élőlényektől! Választékunkban megbízható, színvonalas riasztókat talál, amik hosszú éveken át gondoskodnak a madarak megfelelő távoltartásáról. Amennyiben kérdései lennének a madárriasztókkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken