Madárriasztók

Rendezés:
Listázás:
BR-14 Szonikus madár riasztó
A BR-14 digitális madárriasztót úgy alakították ki, hogy a készülék ellenőrzése alatt álló területek..
44,450 Ft
Availability Raktáron
BR-33 Szonikus madár riasztó
A BR-33 digitális madárriasztó az ellenőrzése alatt álló terület madár mentességéről maximálisan gon..
69,850 Ft
Availability Raktáron
Tételek: 1 to 2 of 2 (1 Pages)


Madárriasztók: harcoljon riasztó hangokkal a madarak jelenléte ellen!

A madarak jelenléte sok helyen kártékony, sőt balesetveszélyes is. A kertekben megdézsmálják a termést, a házak közelében kellemetlen zajjal zavarják a nyugalmat, de az üzemek, repterek és raktárak környékén akadályozzák az ott folyó munkát, kárt okoznak. A madárijesztőkkel ma már nem megyünk semmire, annyira hozzászoktak az ember közelében élő madarak a jelenlétünkhöz. Szerencsére vannak olyan modern madárriasztók, amik valóban hatékonyak és távol tudják tartani ezeket az állatokat a kijelölt területektől.

Ilyen korszerű eszköz például az általunk forgalmazott madárriasztó, ami hangok segítségével űzi el a madarakat. Ezek a hangok lehetnek a természetben előforduló hangok és lehetnek olyanok is, amiket az emberek által ismernek a madarak. A számukra riasztó hangokat lejátszva tartja távol őket a madárriasztó, ami akár 10 napig is képes működni egyfolytában.

Keressen minket bizalommal és rendeljen a webáruházunkból környezetbarát madárriasztót a biztonság és a nyugalom tartós megőrzésére!

Szonikus madárriasztókkal ismét nyugalmat teremthet a hangzavarban!

Bosszantó dolog, amikor az ember édes álmából arra ébred, hogy az ablak alatt, a fákon zajos madársereg csivitel, cserreg,károg nagy hanggal. A madarak elriasztása persze nem olyan egyszerű, főleg amiatt nem, mert sokan lehetnek és makacsul visszajárnak a megszokott helyükre.A modern madárriasztók segítségével azonban már bárhonnan eredményesen el lehet riasztani a madarakat, méghozzá környezetbarát módon.

Az általunk forgalmazott madárriasztók szonikusak, különböző hangeffektekkel képesek menekülésre bírni a madarakat. A madarak számára riasztó hangok ismétlődőlejátszása anélkül kergeti el az állatokat, hogy azokban kár esne.

A madárriasztókat csak addig kell használni, amíg a hangos jószágokat el nem riasztja, és a terület tartósan madár-mentes nem lesz. A nyugalmat ilyen madárriasztók segítségével is megteremtheti, próbálja ki minél előbb! Szívesen tájékoztatjuk a részletekről, ha kapcsolatba lép velünk a megadott elérhetőségeink egyikén!
A madárriasztókkal megőrizheti az épületek megfelelő állapotát!

madárriasztókA madarak rendkívül hasznos élőlények, hiszen elpusztítják a szúnyogokat, egyéb zavaróbogarakat, azonban sajnos egyes esetekben komoly bosszúságot tudnak okozni az embereknek, például azzal, hogy szívesen fészkelnek be családi házak, panelok erkélyeire, irodaházakba. Mivel a madarak komoly betegségeket is terjesztenek és hatalmas felfordulást képesek csinálni, érthető, hogy az érintett ingatlanok tulajdonosai mihamarabb szabadulnának tőlük, viszont ehhez olyan megoldást kell választani, ami nem tesz kárt az állatokban, csupán távol tartja őket. Ha Önnek is problémát okoznak a befészkelő madarak, a távoltartáshoz válassza a madárriasztókat!

A madárriasztókkalúgy tarthatja távol a szárnyasokat, hogy közben nem tesz bennük kárt, csupán arra kényszeríti majd őket a szerkezet, hogy visszatérjenek természetes közegükbe. A madárriasztók segítenek Önnek élhető és tiszta környezetet létrehozni, természetkárosítás nélkül. A készülékeket érdemes mihamarabb beszerezni, főként a nyár miatt, hiszen a kánikulában a madarak szívesen bújnak el az épületek különböző réseibe, és ha az ingatlantulajdonos hagyja, hogy ott maradjanak,előbb-utóbb komoly károkkal találhatja magát szembe. A savas madárürüléknek az épület homlokzata esik áldozatául, emellett pedig korrodálja a fém alkatrészeket is. A madarak által hátrahagyott élelmiszer- és fészek maradványok esetében megvan arra a kockázat, hogy eltömítik az ereszcsatornákat,lefolyócsöveket, így az ingatlant víz áraszthatja el egy nyári zápor után.Mindezen károk helyrehozatala jelentős kiadásokkal is járhat, ezért mindenképp érdemes gondoskodni a megelőzésről és telepíteni a madárriasztókat.

Szerezze be kínálatunkból Ön is saját madárriasztóját, óvja meg ingatlanját az élőlényektől! Választékunkban megbízható, színvonalas riasztókat talál, amik hosszú éveken át gondoskodnak a madarak megfelelő távoltartásáról. Amennyiben kérdései lennének a madárriasztókkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!