Patkányriasztók, egérriasztók

Rendezés:
Listázás:
New
PR-12 egér- és patkányriasztó járművekhez
A PR-12 egér- és patkányriasztó a működés során folyamatosan ultrahangot bocsájt ki, különböző frekv..
7,620 Ft
Availability Raktáron
New
PR-500.3 3 az 1-ben egér- és patkányriasztó
A PR-500.3 egér- és patkányriasztó az állatok érzékszerveit zavaró, villogó fényeket, ultrahangot és..
9,525 Ft
Availability Raktáron
New
SPURI ER egér- és patkányriasztó (magyar termék)
A SPURI ER egy ultrahangos egér- és patkányriasztó, melynek használatával egy 70-80 m 2 -es területh..
10,000 Ft
Availability Raktáron
New
SPURI ULTRASONIC 1200 egér- és patkányriasztó (magyar termék)
A SPURI ULTRASONIC egér- és patkányriasztó alapvetően a patkányok és az egerek távoltartására,elrias..
35,000 Ft
Availability Raktáron
New
SPURI ULTRASONIC 500 egér- és patkányriasztó (magyar termék)
A SPURI ULTRASONIC 500 egér- és patkányriasztó segítségével kb. 500 m 2 -es területen biztosítható a..
20,955 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó a patkányok és egerek távoltartását, elriasztását segíti elő. Az ..
15,000 Ft
Availability Raktáron
New
SPURI ULTRASONIC/A egér- és patkányriasztó (magyar termék)
A SPURI ULTRASONIC egér- és patkányriasztó célja a patkányok és egerek adott területtől történőtávol..
15,000 Ft
Availability Raktáron
Tételek: 1 to 7 of 7 (1 Pages)

Patkányriasztó: hatékony megoldás a kártevők távoltartására

Patkányriasztó

A patkányriasztó tökéletes megoldást nyújt az épületek védelmére – és nem csak a patkányok, de az egerek és más rágcsálók ellen is.

A városi és vidéki területeken egyaránt előforduló patkányok nem csak kényelmetlenséget okozhatnak, hanem egészségügyi és higiéniai problémákat is előidézhetnek. Ahhoz, hogy megelőzzük a patkányinváziót, számos hatékony és modern patkányriasztó áll a rendelkezésünkre.

A veszélyek

A patkányok nem csak az élelmiszerkészletek károsításával okoznak problémát, hanem hordozhatnak kórokozókat is, amelyek emberre is veszélyesek lehetnek. Az ürülékük és vizeletük allergiát és légúti megbetegedéseket okozhat, ráadásul ezek a kártevők rendkívül gyorsan szaporodnak, azaz a probléma rövid időn belül hatványozódik.

Patkányriasztók: korszerű és hatékony megoldások

A modern technológia lehetővé teszi számunkra, hogy hatékony és humánus patkányriasztókat használjunk. Ezek az eszközök a kártevők érzékszerveire hatnak anélkül, hogy vegyszereket kellene használni, vagy fizikailag kárt okozni bennük.

A patkányriasztók hatékony működéséhez fontos, hogy megfelelően legyenek telepítve és karbantartva. A riasztók elhelyezését a patkányok által látogatott területekhez kell igazítani. Fontos, hogy a riasztókat rendszeresen ellenőrizzük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelően működnek.

A patkányriasztók alkalmazása segít megelőzni a patkányinváziókat, és biztosítani a tiszta és egészséges környezetet. Ezek az eszközök kíméletes és környezetbarát módszert kínálnak a patkányok és más rágcsálók elleni védekezéshez. Ha patkányproblémával küzd, érdemes mérlegelnie a patkányriasztók telepítését, hogy hatékonyan és biztonságosan védhesse meg otthonát a kártevőktől.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a patkány- és egérriasztók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Elektromos egérriasztó: humánus megoldás a károk megelőzésére

elektromos patkányriasztó

Az elektromos egér- és patkányriasztók segítségével számos, a rágcsálók által okozott probléma előzhető meg, méghozzá egyszerűen!

Az egerek és patkányok sajnos gyakori kártevők, amelyek sok kárt okozhatnak az otthonokban. Közismertek arról, hogy képesek átrágni a vezetékeket, és egészségügyi kockázatokat is jelentenek, ezért fontos a rágcsálókat elriasztani a behatolástól, és minél előbb hathatós lépéseket tenni, ha egy kolónia már megtelepedett az épületben.

Hogyan tartsuk távol az egereket és patkányokat?

elektromos patkányriasztó

Számos módja van annak, hogy megakadályozzuk a rágcsálók bejutását. Az első lépés az, hogy gondoskodjunk a lehetséges bejutási pontok lezárásáról. A rágcsálók az apró repedéseken és nyílásokon keresztül juthatnak be, ezért fontos, hogy ezeket a réseket megszüntessük.

Természetesen fontos tisztán és rendben tartani a környezetünket is, bár ez még nem hat riasztóan a rágcsálókra. Azonban vonzza őket az élelem és a menedék, ezért ügyelni kell arra, hogy az élelmiszert zárt edényekben tároljuka szemetet pedig lezárt tárolóban kell tartani, és rendszeresen eltávolítani, hogy ne férjenek hozzá.

Emellett persze a különféle riasztószerek is alkalmasak arra, hogy elriasszák a rágcsálókat az épületébe való bejutástól. Ezek lehetnek természetes alapanyagúak, mint például a borsmentaolaj, mesterséges vegyszerek, vagy olyan elektromos patkány- és egérriasztók, amelyek a rágcsálók számára kellemetlen, magas frekvenciájú hangokat bocsátanak ki.

Mi a teendő, ha már bejutottak?

elektromos patkányriasztó

Ha egy rágcsálókolónia telepedett meg az épületben, fontos, hogy a lehető leghamarabb intézkedjünk a további károk és egészségügyi kockázatok megelőzése érdekében. Az első lépés a megtelepedett rágcsáló fajának azonosítása, mivel a különböző fajok különböző védekezési módszereket igényelnek.

Az egerek például a legtöbbször kordában tarthatóak csapdákkal, míg a nagyobb rágcsálók, például a patkányok esetében méreg vagy professzionális, irtószeres irtás lehet szükséges. Fontos, hogy a csapdákkal és a méreggel óvatosan bánjunk, mivel nem megfelelő használat esetén károsak lehetnek az emberekre és a háziállatokra is.

A védekezési módszerek mellett az is fontos, hogy megtisztítsuk azokat a területeket, ahol a rágcsálók megtelepedtek. Ez magában foglalhatja a fészkek, az ürülék és a vizelet eltávolítását, valamint a terület fertőtlenítését a betegségek terjedésének megakadályozása érdekében.

A megelőzés mindenképp hatékonyabb!

Sokkal jobb döntés, ha nem várjuk meg a rágcsálók megjelenését, hanem inkább bevetjük a modern technika legújabb, ez irányú vívmányát, az elektromos egérriasztót, ami a patkányok távoltartásában is hatásos eszköznek bizonyulhat.

Az egérriasztók nem elpusztítják az állatokat, hanem csupán távol tartják őket az épületektől, így az gyakorlatilag kártevőmentes lesz, a megoldás pedig sokkal humánusabb, mint a mérgek és csapdák kihelyezése. Ezek a berendezések fényeket, ultrahangot, illetve elektromágneses sugárzást, vagy ezek kombinációját bocsátják ki, így minden olyan helyen érdemes őket elhelyezni, ahol a rágcsálók megjelenhetnek, vagyis akár autókban is.

Az egérriasztók legjelentősebb előnye, hogy akár milliós nagyságrendű károkat is képesek megelőzni, az áruk pedig nem csak ehhez mérten kedvező, ezért, ha biztonságban szeretné tudni az értékeit, Önnek is érdemes beszereznie egy, vagy akár több készüléket is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az egérriasztók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!