Rágcsálóriasztók

Rendezés:
Listázás:
Bestseller
KR-7 vakondriasztó
KR-7 vakondriasztóA KR-7 vakondriasztó környezetbarát, humánus eszköz a vakondok távoltartásához. A ..
6,350 Ft
Availability Raktáron
PR-12 Rágcsáló riasztó járművekhez
PR-12 Rágcsáló riasztó járművekhezAz eszköz működése közben folyamatosan különböző frekvenciájú ultr..
7,620 Ft
Availability Raktáron
New
PR-300.1Elektronikus rágcsáló repeller
Technológia: ElektromágnesesHatásterület: 130m2-igMéretek: 9 x 7 x 9 cm; 100 gTápegység / Energ..
6,985 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
PR-500.3 3 az 1-ben rágcsálóriasztó
PR-500.3 3 az 1-ben rágcsálóriasztóA rágcsálóriasztó villogó fényekkel, ultrahanggal, és az elektrom..
9,525 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ER rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ER ultrahangos rágcsálóriasztó 70-80 m2-es terület hatékony védelméhez ideális. Az eszköz le..
10,000 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC 1200 rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó elsősorban a patkányok és egerek távoltartásában, elriasztásában ..
35,000 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC 500 rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
Az SPURI ULTRASONIC 500 rágcsálóriasztó a patkányok és egerek távoltartását, elriasztását segíti elő..
20,955 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó a patkányok és egerek távoltartását, elriasztását segíti elő. Az ..
15,000 Ft
Availability Raktáron
SPURI ULTRASONIC/A rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
SPURI ULTRASONIC/A rágcsálóriasztó (Magyar termék!) A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasz..
15,000 Ft
Availability Raktáron
Tételek: 1 to 9 of 9 (1 Pages)

Mitől jobbak a SPURI UItrahangos rágcsálóriasztók a többi készüléknél?

Mert egyszeri kiadással járó, hosszú távú és végleges megoldás nyújt rágcsálók és kártevők távoltartására.
Nem ez a legolcsóbb készülék a piacon, ez tény. Pár dollárért már külföldről is tudnak rendelni rágcsálóriasztót rövid szállítási idővel,
vagy kisebb teljesítményű eszközöket is találhatnak az itthoni áruházakban, webshopokban.
De ha tartós, nagy teljesítményű, garanciával rendelkező készüléket keresnek, akkor a SPURI készülékek jelentik a megoldást!


Rágcsálóriasztó az őszi időszakra is

minőségi rágcsálóriasztóRágcsálóriasztó az őszi időszakra is. Akadályozza meg, hogy otthonába, garázsába költözzenek be az egerek, rendelje meg az eszközt kínálatunkból!

A hűvös őszi idő hatására egyre több állat próbál melegebb helyiségekbe elbújni, így történhet meg az, hogy például az ember egerekkel találkozni az előszobában vagy pedig a garázsban. Ez igen kellemetlen, egyesek kifejezetten irtóznak a rágcsálóktól, mások pedig aggódnak a tisztaság, higiénia miatt, hiszen az állatok több betegséget is terjesztenek. Ahhoz, hogy meg lehessen akadályozni az egerek felbukkanását a közvetlen környezetben, időben gondoskodni kell olyan eszköz beszerzéséről, ami képes távol tartani az állatokat az ingatlantól. Amennyiben Önnek ezzel kapcsolatban praktikus és kulturált megoldásra lenne szüksége, ajánljuk figyelmébe kínálatunkból az ultrahangos rágcsálóriasztókat!

Rágcsálóriasztóink tökéletesen megfelelnek az igényeinek. A hagyományos egérfogókkal szemben a szerkezetek távol tartják az állatokat a védett területtől. A riasztó tulajdonképpen visszaszorítja az egereket a természetes közegükbe, köszönhetően az erőteljes, váltakozó ultrahangnak, amely az emberi fül számára nem hallható. Rágcsálóriasztóinknál nem kell számolni tetem eltakarítással, így folyamatosan meg tudja őrizni a kulturált, tiszta körülményeket. Termékeink az egerek mellett a patkányok távoltartásában is megfelelő segítséget nyújthatnak. Mindenképp érdemes felkészülni, és megvásárolni a rágcsálóriasztót, akkor is, ha korábban nem találkozott még az állatokkal környezetében, hiszen bárhol, bármikor felbukkanhatnak.

Szerezze be kínálatunkból a minőségi rágcsálóriasztót, és kerülje el a kellemetlenségeket otthonába, annak környezetében! Webáruházunkból könnyedén meg tudja rendelni a kiválasztott terméket, garantáljuk, hogy elégedett lesz a minőséggel. Kiváló árakkal várjuk a vásárlókat. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Rágcsálóriasztó: ideje elfelejteni az egérfogókat!

rágcsálóriasztó

rágcsálóriasztó a legkorszerűbb, leghatékonyabb, egyben a leginkább kíméletes eszköz az egerek és patkányok okozta károk megelőzésére.

A rágcsálók igen komoly károkat képesek okozni egy családi házban is, ám nagyságrendekkel súlyosabb helyzetet okoz, ha patkányok, vagy épp egerek jelennek meg egy mezőgazdasági épületben, vagy egy raktárban. E rágcsálók ugyanis igen gyorsan képesek szaporodni, és a helyzet kezelésének elmaradása esetén akár egy-két hónap alatt is képesek mindent elpusztítani, amihez csak hozzáférnek. A hagyományos módszer a rágcsálóirtás, ami ugyan hatékony, ám nem tökéletes, ráadásul a tetemek fertőzéseket terjeszthetnek, így folyamatosan gondoskodni kell róla, hogy eltűnjenek, a csapdák kihelyezése pedig idő- és pénzigényes feladat - a rágcsálóriasztó használata ezek szöges ellentéte!

rágcsálóriasztók nem elpusztítják az állatokat, hanem - mint a nevük is mutatja - távol tartják őket azoktól az épületektől és helyektől, amelyekben elhelyezik azokat. Ha a patkányok, egerek és más rágcsálók nem találnak biztonságos helyet és elegendő táplálékot, a szaporodási ütemük is lelassul, így kevesebb kárt is okozhatnak máshol, de ami a legfontosabb, a rágcsálóriasztó által védett épület gyakorlatilag kártevőmentes lesz.

rágcsálóriasztók fényekkel, ultrahanggal, illetve elektromágneses sugárzással hatnak az állatokra, de létezik olyan készülék is, amely mindhárom funkcióval rendelkezik, így gyakorlatilag minden kártevőt képes elriasztani. A rágcsálóriasztókat minden olyan helyen érdemes felszerelni, ahol van esélye a rágcsálók megjelenésének, tehát nem csak épületekben, de akár az autókban is, főként, hogy kedvező áron szerezhetőek be, az általuk megelőzött károk összege pedig akár sokmilliós nagyságrendű is lehet.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a rágcsálóriasztók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Az ultrahangos rágcsálóriasztó megelőzéshez is jó megoldás!

A magyar termékek között vannak kiváló gyártmányok, amik segítenek a hétköznapi problémák megoldásában. Ezek egyike az ultrahangos rágcsálóriasztó. Aki nem szeretne kellemetlen meglepetést az otthonában vagy a vállalkozásában, annak megelőzésre is ajánljuk ezt az okos és nagyon hatékony készüléket.

Az ultrahangos rágcsálóriasztó azokon a helyeken is elvégzi a dolgát, ahol még nincsen jele egérnek, patkánynak vagy nyestnek, de fennáll a lehetősége annak, hogy valami odavonzza ezeket a rágcsálókat. Jóval könnyebb dolog ugyanis megelőzni a bajt, mint erőfeszítéseket tenni egy már kialakult probléma megoldására.

Keresse fel bizalommal cégünket, és próbálja ki a magyar szakemberek által kifejlesztett ultrahangos rágcsálóriasztót, előzze meg a bajt, és máris egy gonddal kevesebb! Nem kell rágcsálóirtásra költenie, mérgeket alkalmaznia, állatokban kárt tennie. A ultrahangos rágcsálóriasztó már tíz nap után hat, és hosszú távon gondoskodik a rágcsálómentes övezet fenntartásáról!


Védje a garázsában található értékeit elektromos rágcsálóriasztóval! 

elektromos rágcsálóriasztók

Téli időszakban a rágcsálók gyakran a garázsokba fészkelik be magukat. Ez természetesen kellemetlenül érinti a lakókat, ugyanis sokan tárolnak a helyiségben értékes elektronikai eszközöket, berendezéseket, amikben az állatok könnyedén kárt tudnak tenni. Nem ritka, hogy ilyen esetek után újra meg kell vásárolni az adott berendezést, mert a rágcsálók okozta kár javíthatatlan. Amennyiben Ön is szembesült azzal, hogy megjelentek az állatok a garázsban, válasszon hatékony megoldást a távoltartásukhoz, rendeljen elektromos rágcsálóriasztót kínálatunkból!

Az elektromos rágcsálóriasztók fontos szerepet töltenek be a garázsban tárolt berendezések védelmében, ugyanis a szerkezetek képesek távoltartani az állatokat a helyiségtől. Így elkerülhető, hogy a téli időszak alatt kárt okozzanak az állatok, majd tavasszal kellemetlen meglepetéssel szembesüljön a gépek, berendezések állapotával kapcsolatban. A riasztók megbízható termékek, amik hosszú távon képesek kiszolgálni Önt a garázs védelmében.

Tapasztalja meg Ön is az elektromos rágcsálóriasztók előnyeit, rendelje meg kínálatunkból a terméket! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!


Hova érdemes rágcsálóriasztót elhelyezni?

rágcsálóriasztó

 

A rágcsálók óriási károkat képesek okozni a garázsban, fészerben, azonban nem csupán emiatt szeretnének sokan megszabadulni a kártevőktől minél hamarabb, hanem azért is,mert nagyon irtóznak tőlük. Ahhoz, hogy rövid idő alatt, gyorsan el lehessen tüntetni az érintett területről az egereket, körültekintőnek kell lenni a rágcsálóriasztó elhelyezésével kapcsolatban.


Az egérfészkek olyan helyen találhatók meg, ahol az állatokat semmi sem zavarhatja. A legeldugodtabb lyukakba, résekbe is képesek befészkelni magukat,ezért mielőtt elhelyezésre kerülne a rágcsálóriasztó, érdemes alaposan átvizsgálni a területet, hogy az ember megtalálja a búvóhelyet. Mindent át kell nézni, mert nem ritka, hogy az egér például a szigetelőanyagként használt gipszkartonban bújik meg. A rágcsálóriasztót mindenképp ebbe a környezetbe kell elhelyezni, így valóban hatásos végeredmény születhet.


Szabaduljon meg a kellemetlen betolakodóktól, szerezze be tőlünk modern rágcsálóriasztóját!Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken


Humánus védelem: használjon ultrahangos rágcsálóriasztó készüléket!

ultrahangos rágcsálóriasztó készülékAz állatok is a környezetünk részei, még akkor is jelen vannak az életterünkben, ha nem vagyunk közvetlen kapcsolatban a természettel. Hangyák sorjáznak a konyhapulton, madarak fészkelnek az eresz alatt vagy rágcsálók költöznek az autó motorháztetője alá.

A kárt okozó állatok távoltartása egy állatbarát számára tudatos döntés kérdése, azt jelenti, hogy nem használhat akármilyen eszközt. Csakis olyan jöhet szóba, ami nem öli meg és nem tesz kárt az állatban. Az ultrahangos rágcsálóriasztó készülékek maradéktalanul megfelelnek ezeknek a követelményeknek és biztonságosan használhatóak. Az ultrahangos rágcsálóriasztó készülékek kizárólag ultrahangos impulzusokkal riasztanak,nem veszélyesek az emberre, állatra és a környezetre sem. Akár 1200 négyzetméternyi terület tisztán tartására is alkalmasak, ezért védelmet nyújtanak a garázs és környéke számára. Nemcsak a házat, de akár a kertet is védelmezheti a kártevők ellen, miközben a lelkiismerete is tiszta marad, nem öl feleslegesen állatokat.

Keressen fel bizalommal, és ismerje meg az általunk forgalmazott, többféle ultrahangos rágcsálóriasztó készülékeket


Rágcsálóriasztót a munkahelyre is!

rágcsálóriasztóA rágcsálók nemcsak családi házak környékén bukkanhatnak fel, hanem irodaházak, nagyobb ipari területek vonzáskörzetében is. Ez roppant kellemetlen, ugyanis ezeken a munkahelyeken nap, mint nap rengeteg ember megfordul, akiknek a rágcsálók láttán nem igazán lesz jó véleményük az adott vállalkozásról. Az állatok a különböző berendezésekre is veszélyt jelentenek, mivel szinte mindent megrágnak, ezért felbukkanásuk után azonnal megoldást kell találni arra, hogy el lehessen távolítani őket a munkaterületről. Ha Ön sem szeretné megkockáztatni, hogy az állatok felbukkanjanak a munkahelyén, döntsön rágcsálóriasztóink mellett!

Rágcsálóriasztóink olyan váltakozó frekvenciájú hangokat bocsátanak ki magukból, amelyek irritálóan hatnak az állatokra, így az adott terület nem lesz számukra vonzó élőhely. Rágcsálóriasztóinkról senki sem feltételezné azt első látásra, hogy az állatok távoltartására szolgál, tehát úgy védheti termékeinkkel a munkahelyét, hogy ez senkinek nem lesz feltűnő, így mindig fenntarthatja a vállalkozás jó hírnevét.

Vásároljon Ön is korszerű rágcsálóriasztót a munkahelyére! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Védekezzen hatékony módszerekkel a rágcsálók ellen!

Védekezzen hatékony módszerekkel a rágcsálók ellen!Sajnos hiába rendelkeznek a rágcsálók bájos külsővel, rendkívül kártékonyak! Nem csak tönkreteszik otthonát, értékeit, hanem akár veszélyes betegségeket is terjeszthetnek, ezért, ha környezetében rágcsálókat észlel, azonnal gondoskodnia kell hatékony védelemről! Ahol az egér vagy a patkány megjelenik, ott napokon belül látványosan megnőhet a létszámuk!

Ugyan sokakat bosszantanak a rágcsálók, de egyúttal sajnálják is az élőlényeket, ezért a többség mindig olyan megoldást keres, amivel csak távol tartják otthonaiktól a kisállatokat, de nem okozzák a halálukat. Rágcsálóriasztóinkkal mindez megvalósulhat, hiszen a termékek semmilyen kárt nem tesznek az egerekben vagy a patkányokban, így száz százalékig állatbarát megoldást kínálunk vásárlóinknak! Ha hatékony megoldást keres, tekintse meg rágcsálóriasztóink kínálatát, amelyekkel garantáltan elűzheti otthonából a kártékony élőlényeket!

Óvja otthonát hatékony megoldással, vásároljon rágcsálóriasztót kínálatunkból!