Miért válassza a peleriasztókat?

peleriasztók

Az utóbbiévekben egyre több nyaraló, kertes ház padlásán húzzák meg magukat a pelék atéli időszakban.

A rágcsálók április-május környékén ébrednek fel. Az éjszakaiéletmódot folytató állatok állandó neszezésükkel, szaladgálásukkal,rágcsálásukkal sokaknak okoznak problémát, hiszen egyesek a pelék állandómozgása miatt egyszerűen képtelenek aludni. Erre valamilyen megoldást kelltalálni, hiszen ezeknek az állatoknak az életmódját hosszú távon nem lehettolerálni egy ingatlanban. Ha Ön is észlelte a rágcsálók jelenlétét otthonában,nyaralójában, szerezzen be kínálatunkból peleriasztót!

Peleriasztóink hatékony megoldástnyújtanak vásárlóinknak. A szerkezetek gondoskodnak a rágcsálóktávoltartásáról, az emberi füllel nem hallható, váltakozó frekvenciájúultrahanggal. Az állatok számára elviselhetetlen zaj arra készteti őket, hogymihamarabb elhagyják a területet, és inkább természetes közegükben keressenekúj otthont maguknak.

Peleriasztóink nem csupán az állatoktávoltartását biztosítják, hanem a szabályok betartását is. Hogy ez pontosanmit is jelent? A pelék védett állatok, elpusztításuk tilos, természetvédelmiértékük 50.000 Forint, tehát mindenképp olyan megoldást kell választanieltávolításukhoz, ami nem tesz kárt bennük. A peleriasztók ezért megfelelőek, hiszen a szerkezetek általkibocsájtott ultrahang csak irritálja az állatokat, testi épségüket egyáltalánnem veszélyezteti. Termékeinkkel még egy védett faj megóvásához is hozzájárul, ésmég komoly pénzbírságtól is megkímélheti magát.

Akármennyireis bosszantók a rágcsálók, ne válasszon végletes megoldást eltávolításukhoz,hiszen fontos szerepet töltenek be a természet körforgásában! Szerezze bekínálatunkból peleriasztóját Ön is, amegbízhatóságot garantáljuk! Szerkezeteink hosszú éveken át védeni fogjákotthonát a pelékkel szemben. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének atermékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáinktólmindenre választ fog kapni!