Jun 14

Rágcsálóriasztó kisokos: Hogyan válasszunk?

rágcsálóriasztó

rágcsálóriasztó a védelem tökéletes eszköze, és nálunk biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő típust. Nézzen körül, és rendeljen bátran!

Tovább
Jun 14

A rágcsálóriasztó szálláshelyeken is nélkülözhetetlen!

rágcsálóriasztó

rágcsálóriasztó hatékony megoldás, ráadásul diszkrét is, ezért remek választás szálláshelyekre. Rendeljen webáruházunkból, és győződjön meg róla Ön is!


Tovább
May 16

Rágcsálóriasztóval megvédheti otthonát!

Rágcsálóriasztók nagy választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron, online rendeléssel, rövid szállítási határidővel! Forduljon hozzánk bizalommal! 

Tovább
May 09

Ultrahangos egérriasztóval megóvhatja erdőszéli házát is!

A rágcsálók szinte bárhol megjelenhetnek, de vannak olyan területek, ahol gyakrabban előfordulnak. Ezek közé tartoznak például az erdőszéli, faluvégi házak, amikbe előszeretettel költöznek be és dézsmálják meg a terményeket a pincében vagy a kamrában. Ezért érdemes az ilyen ingatlanokban kiemelt figyelmet fordítani a rágcsálók elleni védelemre és időben beszerezni néhány ultrahangos egérriasztót.

Tovább
May 09

Döntsön a megelőzés mellett, válassza a patkányriasztót!

A mondás, miszerint könnyebb a bajt megelőzni, mint utólag elhárítani a károkat, a patkányok esetében is igaz. Ezeket az állatokat a legtöbb ember utálja, és szeretne megszabadulni tőlük. Az undor sajnos általában jogos: az ember környezetében élő házi patkány és vándorpatkány is rengetegféle betegséget terjeszt. A házi patkány a földfelszín feletti búvóhelyeket szereti, mint például az istálló vagy a szeméttelep, a vándorpatkány pedig a csatornákban, trágyatárolókban bújik meg. Védekezni kell ellenük a legjobb megelőzéssel, például patkányriasztóval,mert ahol egyszer megjelentek, nehéz kiirtani őket.

Tovább
May 09

Óvja modern egérriasztóval vendéglátóegységét!

Egy étteremre nagyon nem vet jó fényt, ha kártevők bukkanak fel a környékén. Olyanok, mint a bogarak, egerek, patkányok, amik megdézsmálják az alapanyagokat, belemásznak a kész ételekbe és megfertőzik az előkészítésre használt felületeket. Ezt egyik étterem tulajdonos sem szeretné, hiszen szinte egyet jelent a halálos ítélettel, örökre lehúzhatja a rolót és becsukhatja a boltot. Tehát jobb félni, mint megijedni, ami az egerek esetében is nagyon igaz. Készüljön fel modern és korszerű egérriasztókkal, és ne engedje az üzlete közelébe a kártevőket!

Tovább
May 09

Egér-, patkány- vagy nyestriasztó: Télen is védekezzen hatékonyan a rágcsálókkal szemben

A különböző rágcsálók,úgy, mint az egerek, patkányok vagy nyestek szinte egész évben problémát jelentenek, azonban a téli időszak a legkritikusabbnak számít. Ilyenkor az állatok élelmet keresnek, illetve megpróbálnak elbújni a téli fagyok elől,ezekhez az igényekhez pedig ideális az ember közvetlen környezete, akár az ingatlana is. A nyestek például előszeretettel bújnak meg a gépjárművek motorházában, ami komoly károkat is okozhat, mivel az állatok megrágják a csatlakozókábeleket. Ha Ön szeretné távol tartani környezetétől a rágcsálókat,szerezzen be kínálatunkból egér-,patkány- vagy nyestriasztót!

Tovább
May 09

Megbízható eszköz a rágcsálók ellen? A megoldás a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztó!

Vitathatatlan, hogy a rágcsálók a háztartásokban, vagy mezőgazdasági létesítményekben óriási károkat tudnak okozni, ráadásul a legtöbb ember egyenesen irtózik tőlük, ezért olyan hatékony megoldást kell találni, ami hosszú távon távol tartja ezeket az élőlényeket a szóban forgó területektől. Ha már számos csapdát és módszert kipróbált a rágcsálók ellen, azonban egyik sem volt hatásos, és megelégelte a sikertelen próbálkozásokat, döntsön a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztó mellett!

Tovább
May 09

Vízhez, vagy gyártelephez közel lakik? Vásároljon patkányriasztót!

Manapság egyre több problémát okoz a patkányok jelenléte, főleg azok számára, akik vízhez, vagy gyártelephez közel élnek, mivel ezek a patkányok közkedvelt élőhelyei. Mivel nem csak kártékonyak, hanem veszélyes betegségeket is terjesztenek, ezért bárhol is bukkannak fel, azonnal gondoskodni kell a távoltartásukról, ehhez pedig kínálatunkban hatékony patkányriasztókat találhat.

Tovább
May 09

Egér-, patkány-, nyestriasztó: óvja járművét a rágcsálóktól!

Az egerek, patkányok, menyétek, nyestek könnyedén bemerészkednek az emberek otthonaiba. Tevékenységük szinte mindenre veszélyt jelent, mert nem csupán dézsmálnak, de rongálnak is. Akinek van autója, biztosan találkozott már azzal a jelenséggel, hogy egyik napról a másikra meghibásodott a járműve, a végén pedig kiderült, hogy ezeknek a kis állatoknak az egyike rágcsálta meg valamelyik vezetéket.

Tovább
Oct 08

A patkányriasztó távol tartja a nem kívánatos rágcsálókat!

ultrahangos patkányriasztó

Patkányriasztó kapható kedvező áron! Forduljon hozzánk, és szabaduljon meg a rágcsálóktól a környezetre ártalmatlan módon, ultrahangos patkányriasztóval

Tovább
Sep 23

Patkányriasztóval a hívatlan rágcsálók ellen


Patkányriasztóval egy csapásra megszabadulhat a patkányoktól, anélkül, hogy kárt tenne az állatokban. Keressen minket bizalommal hatékony megoldásért! 


Tovább