Mar 03

A rágcsálóriasztó elég lehet? - Mi vonzza az egereket?

Mi vonzza az egereket igazán az adott területre? Az elektromos rágcsálóriasztó használata előtt szerezzen hasznos információkat ezzel kapcsolatban!

Tovább
Feb 06

A rágcsálóriasztókon kívül milyen praktikák léteznek még?

rágcsálóriasztó

Kíváncsi arra, hogy a modern rágcsálóriasztókon kívül milyen megoldásokkal lehet távol tartani az egereket? Most többet megtudhat a témáról!

Tovább
Dec 02

Rágcsálóriasztó, amely kulturáltabb megoldást kínál

rágcsálóriasztó

Szeretne a hagyományos egércsapda helyett más, kulturáltabb megoldást találni? Ajánljuk figyelmébe az ultrahangos rágcsálóriasztót!

Tovább
Nov 08

Miért érdemes az ultrahangos rágcsálóriasztót választani?

ultrahangos rágcsálóriasztó

Az ultrahangos rágcsálóriasztó nem veszélyes semmilyen élőlényre, még a rágcsálókat sem öli meg, csupán elriasztja őket. Biztonságos választás mindenkinek!

Tovább
Oct 04

Rágcsálóriasztó és háziállatok: nem lesz baja kedvencünknek?

rágcsálóriasztó, ami ultrahanggal működik, kizárólag a rágcsálókra van hatással, nem veszélyes az olyan háziállatokra, mint a kutya vagy macska. 

Tovább
Aug 02

Rágcsálóriasztó, modern kivitelben

Rágcsálóriasztó

Rágcsálóriasztó, modern kivitelben, aminél semmilyen kellemetlenség nem merülhet fel. Válassza a  kényelmesebb, kíméletesebb megoldást!


Tovább
Jun 14

Rágcsálóriasztó kisokos: Hogyan válasszunk?

rágcsálóriasztó

rágcsálóriasztó a védelem tökéletes eszköze, és nálunk biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő típust. Nézzen körül, és rendeljen bátran!

Tovább
Jun 14

A rágcsálóriasztó szálláshelyeken is nélkülözhetetlen!

rágcsálóriasztó

rágcsálóriasztó hatékony megoldás, ráadásul diszkrét is, ezért remek választás szálláshelyekre. Rendeljen webáruházunkból, és győződjön meg róla Ön is!


Tovább
May 16

Rágcsálóriasztóval megvédheti otthonát!

Rágcsálóriasztók nagy választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron, online rendeléssel, rövid szállítási határidővel! Forduljon hozzánk bizalommal! 

Tovább
May 09

Ultrahangos egérriasztóval megóvhatja erdőszéli házát is!

A rágcsálók szinte bárhol megjelenhetnek, de vannak olyan területek, ahol gyakrabban előfordulnak. Ezek közé tartoznak például az erdőszéli, faluvégi házak, amikbe előszeretettel költöznek be és dézsmálják meg a terményeket a pincében vagy a kamrában. Ezért érdemes az ilyen ingatlanokban kiemelt figyelmet fordítani a rágcsálók elleni védelemre és időben beszerezni néhány ultrahangos egérriasztót.

Tovább
May 09

Döntsön a megelőzés mellett, válassza a patkányriasztót!

A mondás, miszerint könnyebb a bajt megelőzni, mint utólag elhárítani a károkat, a patkányok esetében is igaz. Ezeket az állatokat a legtöbb ember utálja, és szeretne megszabadulni tőlük. Az undor sajnos általában jogos: az ember környezetében élő házi patkány és vándorpatkány is rengetegféle betegséget terjeszt. A házi patkány a földfelszín feletti búvóhelyeket szereti, mint például az istálló vagy a szeméttelep, a vándorpatkány pedig a csatornákban, trágyatárolókban bújik meg. Védekezni kell ellenük a legjobb megelőzéssel, például patkányriasztóval,mert ahol egyszer megjelentek, nehéz kiirtani őket.

Tovább
May 09

Óvja modern egérriasztóval vendéglátóegységét!

Egy étteremre nagyon nem vet jó fényt, ha kártevők bukkanak fel a környékén. Olyanok, mint a bogarak, egerek, patkányok, amik megdézsmálják az alapanyagokat, belemásznak a kész ételekbe és megfertőzik az előkészítésre használt felületeket. Ezt egyik étterem tulajdonos sem szeretné, hiszen szinte egyet jelent a halálos ítélettel, örökre lehúzhatja a rolót és becsukhatja a boltot. Tehát jobb félni, mint megijedni, ami az egerek esetében is nagyon igaz. Készüljön fel modern és korszerű egérriasztókkal, és ne engedje az üzlete közelébe a kártevőket!

Tovább