Oct 08

A patkányriasztó távol tartja a nem kívánatos rágcsálókat!

ultrahangos patkányriasztó

Patkányriasztó kapható kedvező áron! Forduljon hozzánk, és szabaduljon meg a rágcsálóktól a környezetre ártalmatlan módon, ultrahangos patkányriasztóval

Tovább
Sep 23

Patkányriasztóval a hívatlan rágcsálók ellen


Patkányriasztóval egy csapásra megszabadulhat a patkányoktól, anélkül, hogy kárt tenne az állatokban. Keressen minket bizalommal hatékony megoldásért! 


Tovább
Aug 06

Szonikus madár riasztóval csend és béke várja otthon

A szonikus madár riasztó olyan eszköz, ami megszabadítja Önt a zajos madaraktól! A madarakat nem könnyű elijeszteni, sem pedig tartósan távol tartani. Sokféle eszköz létezik az elriasztásukra, de sajnos ezek közül csak néhány válik be hosszú távon is. A madárriasztók egyik legújabb, modern képviselője a szonikus madár riasztó, ami a hangok erejét veti be a siker érdekében.

Tovább
Jul 15

Nyestriasztó az ingatlan védelméhez


A nyestriasztóból is válasszon olyan modellt, amivel nem kell az állatnak ártania, csak távol tartja az ingatlanától! A nyestek, hasonlóan az ember közelében élő rágcsálókhoz, képesek kárt tenni az olyan, értéktárgyakban, mint amilyen az autó is. Beköltözhetnek a melléképületekbe, a nyomaik ott maradnak mindenütt és akár komoly károkat is okozhatnak, amiket csak magas költségek árán lehet kijavíttatni.

Tovább
May 17

Az elektromos egérriasztók istállók környékén is használhatóak!

elektromos egérriasztók

Az elektromos egérriasztók a rágcsálók számára kellemetlen hangot bocsátanak ki, ám ez az emberek és más háziállatok számára nem hallható.


Tovább
Apr 13

A vakond riasztó, ami csak elriaszt, de nem okoz kárt!


A vakond a kertek gyakori lakója, amit szokás kártevőként is jellemezni. Nem teljesen haszontalan állat, hiszen a földet átforgatja, miközben járatokat fúr bele és megeszi a kártevő rovarokat is

Tovább
Apr 13

Az egérriasztó ultrahangos változatban az Ön vállalkozását is megmentheti!


Egy étteremben nincs annál nagyobb szégyen, ha a konyhában, a raktárban rágcsálók bukkannak fel. Az egerek gyorsan felbukkanhatnak, ha élelmet sejtenek valahol és nem védekeznek ellenük megfelelően.

Tovább
Apr 13

Elektromágneses rágcsálóriasztók és egyéb riasztók a kert nyugalmáért!


A kis kártevők, rágcsálók életterülete nem korlátozódik az emberek által kevésbé látogatott területekre. Bátran betörnek a kertekbe és az udvarokba, megrongálják a veteményest, feldúlják a gyepet.

Tovább
Apr 13

Az ultrahangos patkányriasztóval kíméletes a kártevő mentesítés!

Sokkoló élmény egy nagy, szőrös, villogó szemű rágcsálóval farkasszemet nézni ott, ahol az állatnak semmi keresnivalója sincsen. Ahol egy felbukkant, nagy valószínűséggel akad még több is. A következő feladat megtervezni és kivitelezni a kártevők elriasztását. Kifejezetten elriasztásról beszélünk, nem pedig az állatok elpusztításáról. 

Tovább
Apr 13

Az egérriasztó télen is hasznos eszköz!


egérriasztókra egész évben szükség van, ez alól a tél sem kivétel! Az egerek kedves, bundás állatkák, de ugyanakkor kártékony rágcsálók is. Megdézsmálják az élelmiszer raktárakat, kárt tesznek a bútorokban, falakban. A távol tartásukra ma már korszerű eszközök állnak a rendelkezésünkre, olyan termékek, mint amilyen az ultrahangos egérriasztó is.

Tovább
Apr 12

Elektromos patkányriasztóval a rágcsálómentes ingatlanért!

Elektromos patkányriasztó

Elektromos patkányriasztóval végleg megszabadulhat a rágcsálóktól! A patkányok az ember lakta területek állandó vendégei, sajnos azonban a szokásaik miatt nem szívesen látott állatok. Megrágnak, megdézsmálnak, összepiszkítanak és megfertőznek szinte mindent, ezért indokolt őket távol tartani az épületekről és azok környékétől.

Tovább
Mar 11

Nyestriasztó az ultrahang erejével!

nyestriasztók

A nyestriasztók egyik legjobb változata az ultrahangos modell, megéri kipróbálni.

Tovább
Telefon:+36302267445, +36309278285
+3634316673, +3634510008
E-mail:info@ragcsaloriaszto.hu, spuri@spuri.hu
Elérhetőségek