Patkányriasztó: óvja meg az életterét a rágcsálókkal szemben!

patkányriasztó, elektromos patkányriasztó

A patkányriasztó kíméletes, ám hatékonyan tartja távol a rágcsálókat, amelyek így nem képesek súlyos károkat és egészségügyi problémákat okozni.

A patkányriasztók nem pusztítják el az állatokat, hanem mindössze távol tartják őket azoktól az épületektől ahol elhelyezték őket. Ez a megoldás humánusabb, mint a mérgek használata, vagy a csapdák kihelyezése, majd az elfogott állatok elpusztítása, hiszen így csupán más élőhelyet keresnek maguknak.

A patkányriasztók fényekkel, ultrahanggal vagy elektromágneses sugárzással, illetve ezek kombinációjával tartják távol a rágcsálókat. A felhasználási területek száma végtelen, hiszen mindenhol alkalmazhatóak a mezőgazdasági tárolóktól kezdve, az otthonokon át, egészen az autókig.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a patkányriasztók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

patkányriasztó