Tippek az ultrahangos egérriasztó használata mellé

ultrahangos egérriasztó

Ha a rágcsálók elleni védekezés leghatékonyabb eszközét keresi, jó helyen jár. Az ultrahangos egérriasztó pár kattintásra van Öntől, és extra tippeket is mutatunk!

Akinek nem gyűlt még meg a baja a szőrös kis kártevőkkel, talán el sem tudja képzelni, mekkora ellenségekről van szó. Elvégre egy egér csupán nagyjából 2 kg élelmiszert fogyaszt egy évben, ami nem tűnik olyan jelentős problémának. Csakhogy ahol egy felbukkan, ott valószínűleg több is akad majd, vagyis a dézsmálás okozta kár máris megsokszorozódik.

Az egér ráadásul nem csak az ember számára is értékes élelmiszert rágcsálja meg, hanem szinte bármit, beleértve vezetékeket, szigeteléseket, vagyis egy ártatlan lakomából akár rövidzárlat vagy tűz is lehet. Végül ott a fészkeléssel közvetlenül okozott kár, ami szintén jelentős extra költséget róhat az ingatlantulajdonosokra. Az tehát nem kérdés, hogy védekezni kell, de mégis hogyan?

Ahogy az élet sok más területén, itt is igaz, hogy a legjobb védekezés a megelőzés, ami többféle feladatot foglal magába. Azt már az elején le kell szögezni, hogy a felsorolt módszerek nem helyettesítik, hanem kiegészítik egymást, tehát érdemes mindegyikkel foglalkozni, hiszen a komplex, mindenre kiterjedő megoldás lesz igazán célravezető.

Az első lépés a bejutás megakadályozása, ami a műszaki hiányosságok pótlását jelenti. Ha ez megvan, jöhet az ultrahangos egérriasztó, ami a vegyszeres irtószerek modern, környezetbarát alternatívája. Gyors és hatékony megoldásról van szó, ami nem ártalmas emberre és háziállatra, csupán a rágcsálókat állítja célkeresztbe.

Az egérriasztóval azonban még nem ér véget a megelőzés, érdemes egy kicsit foglalkozni a szaporodás megakadályozásával is. Itt a cél a kedvezőtlen életkörülmények megteremtése, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy meg kell szüntetni a könnyen hozzáférhető táplálékforrást, valamint a rejtőzésre, szaporodásra alkalmas helyeket.

Ön se hagyja, hogy a hívatlan vendégek fölösleges kárt okozzanak, inkább rendeljen egy ultrahangos elven működő, elektromos egérriasztót, amivel mindössze annyi a dolga, hogy hálózati feszültségre csatlakoztatja! Nézzen szét webáruházunkban, és a hatékonyság növelése érdekében fogadja meg felsorolt tippjeinket is!