Az egérriasztó télen is hasznos eszköz!


egérriasztókra egész évben szükség van, ez alól a tél sem kivétel! Az egerek kedves, bundás állatkák, de ugyanakkor kártékony rágcsálók is. Megdézsmálják az élelmiszer raktárakat, kárt tesznek a bútorokban, falakban. A távol tartásukra ma már korszerű eszközök állnak a rendelkezésünkre, olyan termékek, mint amilyen az ultrahangos egérriasztó is.

Az egérriasztókra egész évben szükség van, ez alól a tél sem kivétel! Az egerek kedves, bundás állatkák, de ugyanakkor kártékony rágcsálók is. Megdézsmálják az élelmiszer raktárakat, kárt tesznek a bútorokban, falakban. A távol tartásukra ma már korszerű eszközök állnak a rendelkezésünkre, olyan termékek, mint amilyen az ultrahangos egérriasztó is.

Az ultrahang nem öli meg, viszont hatékonyan elriasztja a négylábúakat, ezért 
egérriasztók
 mellett patkányriasztókban is előszeretettel alkalmazzák. A legjobb választás ott, ahol meghatározott nagyságú területet szeretnének kártevő mentesíteni, de nem hívei a gyilkolásnak.

Az egér nem alszik téli álmot, jól alkalmazkodik az időjárás változásaihoz. A hideg ellen vastagabb bundát növeszt, ennek köszönheti, hogy a kemény mínuszokat is túl tudja élni. A túlélés érdekében ember lakta területeket keres, a hideg elől épületekbe húzódik, ahol táplálékot is könnyebben talál.

Megelőzheti az egerek felbukkanását vagy elűzheti őket, ha már megtelepedtek korszerű egérriasztóval!