Szonikus madár riasztóval csend és béke várja otthon

  • Aug 06, 2021
  • Category: Blog

A szonikus madár riasztó olyan eszköz, ami megszabadítja Önt a zajos madaraktól! A madarakat nem könnyű elijeszteni, sem pedig tartósan távol tartani. Sokféle eszköz létezik az elriasztásukra, de sajnos ezek közül csak néhány válik be hosszú távon is. A madárriasztók egyik legújabb, modern képviselője a szonikus madár riasztó, ami a hangok erejét veti be a siker érdekében.

szonikus madár riasztó működése a madarak természetének ismeretén alapszik. Ha tudjuk, hogy mitől félnek ezek az állatok, akkor azt is tudjuk, hogy ijesszük el őket. A szonikus madár riasztó többféle hangot sugároz a bekapcsolást követően, amik nyugtalanítóan hatnak a madarakra, illetve félelmet keltenek bennük. Ez lehet természetes vagy pedig mesterséges hang is. Ahol ezt hallják az állatok, oda egy idő után nem fognak visszatérni, hanem békésebb helyet keresnek majd.

szonikus madár riasztó felszerelhető rejtett helyre is, nem rontja az ingatlan külsejét, működtetésével pedig újra csendet tud teremteni az otthonában és annak közvetlen környezetében.