May 22

Ultrahangos patkányriasztó: a hatékony megoldás

elektromos patkányriasztó

Az elektromos patkányriasztó az ultrahangok segítségével hatékonyan tartja távol a rágcsálókat egy adott területtől.

Tovább
Jan 22

Elektromos patkányriasztó: a csendes háború leghatékonyabb fegyvere

elektromos Patkányriasztó

A patkányriasztók sokfélék lehetnek, azonban a leghatékonyabb az ultrahanggal működő változat – ismerkedjen meg vele Ön is!

Tovább
Sep 08

Egérriasztó: miért van rá szükség?


Az egérriasztó segítségével számtalan probléma előzhető meg – az alábbiakban ezekről lesz szó.

Tovább
Jul 11

Patkányriasztó: hatékony védelem a rágcsálók ellen


A patkányriasztó berendezések hatékonyan tartják távol a rágcsálókat az otthonainktól és autóinktól, méghozzá többféle módon.

Tovább
Jun 20

Patkányriasztó: óvja meg az életterét a rágcsálókkal szemben!

patkányriasztó, elektromos patkányriasztó

A patkányriasztó kíméletes, ám hatékonyan tartja távol a rágcsálókat, amelyek így nem képesek súlyos károkat és egészségügyi problémákat okozni.

Tovább
May 09

Döntsön a megelőzés mellett, válassza a patkányriasztót!

A mondás, miszerint könnyebb a bajt megelőzni, mint utólag elhárítani a károkat, a patkányok esetében is igaz. Ezeket az állatokat a legtöbb ember utálja, és szeretne megszabadulni tőlük. Az undor sajnos általában jogos: az ember környezetében élő házi patkány és vándorpatkány is rengetegféle betegséget terjeszt. A házi patkány a földfelszín feletti búvóhelyeket szereti, mint például az istálló vagy a szeméttelep, a vándorpatkány pedig a csatornákban, trágyatárolókban bújik meg. Védekezni kell ellenük a legjobb megelőzéssel, például patkányriasztóval,mert ahol egyszer megjelentek, nehéz kiirtani őket.

Tovább
May 09

Egér-, patkány- vagy nyestriasztó: Télen is védekezzen hatékonyan a rágcsálókkal szemben

A különböző rágcsálók,úgy, mint az egerek, patkányok vagy nyestek szinte egész évben problémát jelentenek, azonban a téli időszak a legkritikusabbnak számít. Ilyenkor az állatok élelmet keresnek, illetve megpróbálnak elbújni a téli fagyok elől,ezekhez az igényekhez pedig ideális az ember közvetlen környezete, akár az ingatlana is. A nyestek például előszeretettel bújnak meg a gépjárművek motorházában, ami komoly károkat is okozhat, mivel az állatok megrágják a csatlakozókábeleket. Ha Ön szeretné távol tartani környezetétől a rágcsálókat,szerezzen be kínálatunkból egér-,patkány- vagy nyestriasztót!

Tovább
May 09

Vízhez, vagy gyártelephez közel lakik? Vásároljon patkányriasztót!

Manapság egyre több problémát okoz a patkányok jelenléte, főleg azok számára, akik vízhez, vagy gyártelephez közel élnek, mivel ezek a patkányok közkedvelt élőhelyei. Mivel nem csak kártékonyak, hanem veszélyes betegségeket is terjesztenek, ezért bárhol is bukkannak fel, azonnal gondoskodni kell a távoltartásukról, ehhez pedig kínálatunkban hatékony patkányriasztókat találhat.

Tovább
Oct 08

A patkányriasztó távol tartja a nem kívánatos rágcsálókat!

ultrahangos patkányriasztó

Patkányriasztó kapható kedvező áron! Forduljon hozzánk, és szabaduljon meg a rágcsálóktól a környezetre ártalmatlan módon, ultrahangos patkányriasztóval

Tovább
Sep 23

Patkányriasztóval a hívatlan rágcsálók ellen


Patkányriasztóval egy csapásra megszabadulhat a patkányoktól, anélkül, hogy kárt tenne az állatokban. Keressen minket bizalommal hatékony megoldásért! 


Tovább