Apr 16

Elektromos rágcsálóriasztó: hasznos kiegészítés a kártevők ellen

elektromos rágcsálóriasztó

Az elektromos rágcsálóriasztó hatásos fegyver az általuk okozott problémák ellen, ám fontos megértenünk ezeket az állatokat a hatás maximalizálásáért.

Tovább
Mar 25

Elektromos patkányriasztó: milyen károkat előzhetünk meg vele?

Az elektromos patkányriasztók nem csak a mezőgazdaságban hasznosak, hanem a városokban élők életét is biztonságosabbá tehetik!

Tovább
Nov 08

Miért érdemes az ultrahangos rágcsálóriasztót választani?

ultrahangos rágcsálóriasztó

Az ultrahangos rágcsálóriasztó nem veszélyes semmilyen élőlényre, még a rágcsálókat sem öli meg, csupán elriasztja őket. Biztonságos választás mindenkinek!

Tovább
May 09

Megbízható eszköz a rágcsálók ellen? A megoldás a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztó!

Vitathatatlan, hogy a rágcsálók a háztartásokban, vagy mezőgazdasági létesítményekben óriási károkat tudnak okozni, ráadásul a legtöbb ember egyenesen irtózik tőlük, ezért olyan hatékony megoldást kell találni, ami hosszú távon távol tartja ezeket az élőlényeket a szóban forgó területektől. Ha már számos csapdát és módszert kipróbált a rágcsálók ellen, azonban egyik sem volt hatásos, és megelégelte a sikertelen próbálkozásokat, döntsön a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztó mellett!

Tovább
Apr 13

Az ultrahangos patkányriasztóval kíméletes a kártevő mentesítés!

Sokkoló élmény egy nagy, szőrös, villogó szemű rágcsálóval farkasszemet nézni ott, ahol az állatnak semmi keresnivalója sincsen. Ahol egy felbukkant, nagy valószínűséggel akad még több is. A következő feladat megtervezni és kivitelezni a kártevők elriasztását. Kifejezetten elriasztásról beszélünk, nem pedig az állatok elpusztításáról. 

Tovább
Apr 12

Elektromos patkányriasztóval a rágcsálómentes ingatlanért!

Elektromos patkányriasztó

Elektromos patkányriasztóval végleg megszabadulhat a rágcsálóktól! A patkányok az ember lakta területek állandó vendégei, sajnos azonban a szokásaik miatt nem szívesen látott állatok. Megrágnak, megdézsmálnak, összepiszkítanak és megfertőznek szinte mindent, ezért indokolt őket távol tartani az épületekről és azok környékétől.

Tovább
Mar 11

Nyestriasztó az ultrahang erejével!

nyestriasztók

A nyestriasztók egyik legjobb változata az ultrahangos modell, megéri kipróbálni.

Tovább
Feb 16

Ultrahangos rágcsálóriasztó: felejtse el a tetemek eltakarítását!

Ultrahangos rágcsálóriasztó

Ultrahangos rágcsálóriasztó, megbízható eszköz a kellemetlen vendégek távoltartásához, rendelje meg, és próbálja ki a szerkezetet!

Tovább
Jan 25

Ultrahangos nyestriasztóval megóvhatja autóját a rágcsálóktól!

Az ultrahangos nyestriasztó hatékonyan megakadályozza, hogy a nyest a meleg autóban keressen menedéket, és súlyos károkat okozzon a jármű motorterében. Amelyik autótulajdonosnak telepedett már nyest a járművébe menedéket keresve a hideg elől, az tudja, hogy ezek a kis rágcsálók milyen óriási károkat tudnak okozni a motortérben. 

Tovább