Mar 25

Elektromos patkányriasztó: milyen károkat előzhetünk meg vele?

Az elektromos patkányriasztók nem csak a mezőgazdaságban hasznosak, hanem a városokban élők életét is biztonságosabbá tehetik!

Tovább
Feb 20

Elektromos egérriasztó: hatékony megoldás a rágcsálók ellen

elektromos egérriasztó

Az elektromos egérriasztók hatékonyan segítenek elűzni a rágcsálókat az otthonokból, kertekből és más épületekből.

Tovább
Oct 31

Tippek az ultrahangos egérriasztó használata mellé

ultrahangos egérriasztó

Ha a rágcsálók elleni védekezés leghatékonyabb eszközét keresi, jó helyen jár. Az ultrahangos egérriasztó pár kattintásra van Öntől, és extra tippeket is mutatunk!

Tovább
May 09

Ultrahangos egérriasztóval megóvhatja erdőszéli házát is!

A rágcsálók szinte bárhol megjelenhetnek, de vannak olyan területek, ahol gyakrabban előfordulnak. Ezek közé tartoznak például az erdőszéli, faluvégi házak, amikbe előszeretettel költöznek be és dézsmálják meg a terményeket a pincében vagy a kamrában. Ezért érdemes az ilyen ingatlanokban kiemelt figyelmet fordítani a rágcsálók elleni védelemre és időben beszerezni néhány ultrahangos egérriasztót.

Tovább
May 09

Óvja modern egérriasztóval vendéglátóegységét!

Egy étteremre nagyon nem vet jó fényt, ha kártevők bukkanak fel a környékén. Olyanok, mint a bogarak, egerek, patkányok, amik megdézsmálják az alapanyagokat, belemásznak a kész ételekbe és megfertőzik az előkészítésre használt felületeket. Ezt egyik étterem tulajdonos sem szeretné, hiszen szinte egyet jelent a halálos ítélettel, örökre lehúzhatja a rolót és becsukhatja a boltot. Tehát jobb félni, mint megijedni, ami az egerek esetében is nagyon igaz. Készüljön fel modern és korszerű egérriasztókkal, és ne engedje az üzlete közelébe a kártevőket!

Tovább
May 17

Az elektromos egérriasztók istállók környékén is használhatóak!

elektromos egérriasztók

Az elektromos egérriasztók a rágcsálók számára kellemetlen hangot bocsátanak ki, ám ez az emberek és más háziállatok számára nem hallható.


Tovább
Apr 13

Az egérriasztó ultrahangos változatban az Ön vállalkozását is megmentheti!


Egy étteremben nincs annál nagyobb szégyen, ha a konyhában, a raktárban rágcsálók bukkannak fel. Az egerek gyorsan felbukkanhatnak, ha élelmet sejtenek valahol és nem védekeznek ellenük megfelelően.

Tovább