Elérhető: Raktáron
SPURI ULTRASONIC/A rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
Cikkszám: 00005
12,700 Ft
Nettó ár: 10,000 Ft

Darab

SPURI ULTRASONIC/A rágcsálóriasztó (Magyar termék!)

A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó elsősorban az egerek és patkányok elriasztására, illetve megelőzésképpen a rágcsálók távoltartására szolgál. A készülék gyakorlatban eredményesnek bizonyult más kártevőkkel (görény, nyest, pele) szemben is. A kibocsátott hang emberi füllel nem hallható, váltakozó frekvenciájú ultrahang. E hangot a rágcsálók azonban jól hallják, és számukra elviselhetetlen zajt jelent. Hatásmaximumát 10-15 nap használat után éri el. A készülék elsősorban zárt helyiségekben való használatra van kialakítva. Alkalmazható bárhol, ahol meg tudjuk védeni a nedvességtől, és biztosítani tudjuk a készülék számára a 12/24 Volt feszültséget.

A SPURI ULTRASONIC/A akkumulátorról üzemeltethető rágcsálóriasztó a hagyományos módszerektől eltérően:
- biztonságos: nem szennyezi a környezetet, nincs szükség veszélyes mérgekre,
- tiszta: nem kellenek toxikus vegyszerek vagy tisztátalan csapdák, ezért használható egészségügyi intézményekben, pékségekben,élelmiszerüzletekben, raktárakban is,
- gazdaságos: nincs többé periodikusan ismétlődő kártevőirtás, a készülék korlátlan ideig használható, energiafelhasználása minimális.

Használata, üzembe helyezése

A készüléket csatlakoztatjuk az áramforráshoz (akkumulátor). Piros csipesz a pozitív pólus. A piros LED mutatja a készülék megfelelő működését. A készülék hátoldalán található TESZT gomb használatával a frekvencia alacsonyabb, hallható tartományba megy át. Az éles hang szimulálja azt az érzést, aminek a kártevők állandóan ki vannak tée. Az állatok aktivitása csökken, majd megszűnik. Hatásmaximumát 10-15 nap alatt éri el. A készülék egész éven át működhet, éjjel-nappal.
Figyelem! A riasztó hatását erősen csökkenti, ha szőnyegpadlóra, bútorok vagy függönyök mögé helyezik, mivel a textilanyag elnyeli az ultrahangot. A készülék zárthelyi kivitelű.

Műszaki adatok

  • Névleges hálózati feszültség: 12/24V =
  • Névleges teljesítményfelvétel: 0,24-1,2 VA
  • Frekvenciatartomány: 20 000 -35 000 Hz állandóan változó
  • Hangteljesítmény: >900dB
  • Hangkibocsátás szöge: 130°
  • Hatásterület: 200-300 m2

A készülék zárthelyi kivitelű, akkumulátorról üzemeltethető.

Kategóriák: Rágcsálóriasztók