Elérhető: Raktáron
BR-14 Szonikus madár riasztó
Cikkszám: 00018
44,450 Ft
Nettó ár: 35,000 Ft

Darab

BR-14 Szonikus madár riasztó

A BR-14 digitális madárriasztót úgy alakították ki, hogy a készülék ellenőrzése alatt álló területek madár mentesek legyenek.

A szonikus madárriasztó környezetbarát alternatívát kínál a madarak távoltartásához. Az eszköz előre rögzített természetes hangokat, pisztolylövés és ragadozó madárhangot bocsát ki, ezáltal olyan veszélyzóna jön létre a madarak számára, ami arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a területet.

A madárriasztó alkalmazható raktárak, repülőterek, mezőgazdasági tárolók, erőművek védelméhez. A madárriasztó szerelése nem igényel speciális készségeket, szaktudást. A készüléket telepítheti például bármilyen alakú és anyagú póznára. A szereléshez alkalmazza a mellékelt anyagokat és kijelölt telepítési nyílásokat! Az egységet az ellenőrzött terület középpontjában tanácsos elhelyezni. Minél magasabbra helyezi a hangszórókat telepítésnél, annál jobb és tisztább lesz a kibocsátott hangok terjedése.

Mielőtt bekapcsolja a madárriasztót, győződjön meg arról, hogy a hangerő gomb minimumra, vagyis balra van állítva. Csatlakoztassa a hálózati csatlakozó tápkábelét az eszközhöz, majd válasszon a működési alternatívák közül! Tápegység üzemmódban csatlakoztassa a madárriasztót a 220 V-os tápegységhez! FIGYELEM! A hálózati tápegységet csak benti területeken használhatja! Ha az akkumulátoros üzemmódot választja: rögzítse a csatlakozókat az akkumulátorhoz. Csatlakoztassa a fekete érintkezőt a "-" (negatív) akkumulátor pólusához, a piros érintkezőt pedig az akkumulátor "+" (pozitív) pólusához.

Alkalmazzon 12V akkumulátort, kapacitása legalább 45Ah legyen. Akkumulátoros üzemmódban a madárriasztó töltés nélkül átlagosan 5-10 napig képes működni, de ezt nagy mértékben meghatározzák az idő és hangbeállítások, illetve a munkakörülmények.

Az akkumulátor nem tartozék!

Műszaki tulajdonságok:

  • Fogyasztás: 20W
  • Hatásos: 4000-5000 m2
  • Tápfeszültség: 12V DC
  • KiegészítőTápfeszültség: 220V/AC (power adapter)
  • Méretek: 200x260x100 mm
  • Üzemi hőmérséklet: from -10°C to +40°C