Elérhető: Raktáron
BR-33 Szonikus madár riasztó
Cikkszám: 00020
69,850 Ft
Nettó ár: 55,000 Ft

Darab

BR-33 Szonikus madár riasztó

A BR-33 digitális madárriasztó az ellenőrzése alatt álló terület madár mentességéről maximálisan gondoskodik. Az eszköz környezetbarát formában, előre rögzített természetes hangokkal, kombinációjukkal tartja távol a madarakat a védett területtől. A riasztó által kibocsátott pisztolylövés, ragadozó madarak hangja negatív hatással van a madarakra. Ebben a formában veszélyzónát jelent számukra az ellenőrzött terület, így a madarak száma drasztikusan csökkenhet az adott környezetben.

A szonikus madárriasztó eredményesen alkalmazható repülőtereken, raktárakban, mezőgazdasági és tároló területeken is. Az eszköz telepítésénél nincs szükség speciális szaktudásra. A BR-33 digitális madárriasztót a védendő terület közepére, magas helyre tanácsos telepíteni, például egy pózna tetejére, így a felhasználó a legoptimálisabb hangkibocsátást biztosíthatja. A készülék bekapcsolása előtt ellenőrizze, hogy a hangerő gomb minimumra van-e állítva.

Csatlakoztassa a madárriasztót az Ön által választott energiaforráshoz! Ha a hálózati adapter mód mellett döntött: csatlakoztassa az eszközt a 220V-os tápegységhez. FIGYELEM! A hálózati adapter kizárólag beltéri alkalmazáskor jöhet szóba! Akkumulátor mód: csatlakoztassa a madárriasztót az akkumulátorra.

Figyeljen arra, hogy a pozitív (piros) csatlakozót az akkumulátor "+" pólusára, a negatív (fekete) csatlakozót az akkumulátor "-" pólusára csatlakoztassa rá! Ez esetben alkalmazzon 12V-os akkumulátort, ami legalább 45Ah teljesítménnyel rendelkezik. A szonikus madárriasztó akkumulátoros üzemmódban a használati körülményektől függően, egy töltéssel átlagosan öt-tíz napig képes zökkenőmentesen működni. Az akkumulátor nem tartozék!

Műszaki paraméterek:

  • Hatásos: 25000-30000 m2
  • Fogyasztás: 40W
  • Tápfeszültség: 12V DC
  • Kiegészítő Tápfeszültség: 220V/AC (power adapter)
  • Méretek: 467x245x200 mm
  • Üzemi hőmérséklet: from -10°C to +40°C