Elérhető: Raktáron
PR-300.1Elektronikus rágcsáló repeller
Cikkszám: PR-300
6,985 Ft
Nettó ár: 5,500 Ft

Darab

PR-300.1Elektronikus rágcsáló repeller

Technológia: Elektromágneses

Hatásterület: 130m2-ig

Méretek: 9 x 7 x 9 cm; 100 g

Tápegység / Energiafogyasztás: 230 V váltóáram (50 Hz) / 7 W

Frekvenciatartomány: 20-30 kHz

A PR-300.1 rendkívül hatékony, környezetbarát megoldás beltéri rágcsálófertőzések esetén.

A laboratóriumban tesztelt EMI technológia használatával a PR-300.1 megváltoztatja az elektromos berendezés elektromágneses mezőjét, mélyen behatolva a falakba, a mennyezetbe és a szekrényekbe. A PR-300.1 által generált elektromágneses hullámok megzavarják a rágcsálók természetes szaporodási és táplálkozási ciklusait, és akadályozzák életfunkcióikat, végül arra késztetik őket, hogy elmeneküljenek az ellenőrzési területről.

A PR-300.1 kibocsátásait időben és gyakoriságban véletlenszerűen határozzák meg a kártevők hozzászokásának megakadályozása érdekében. Tudjon meg többet laboratóriumban tesztelt EMI technológiánkról.

Ennek eredményeként a PR-300.1 elektronikus repeller megakadályozza a nemkívánatos rágcsálókat anélkül, hogy károsítaná őket, így teljesen kártevőmentes otthont hagy.

·        Számos független európai laboratóriumban végzett tanulmány bizonyította, hogy jelentős hatással van a rágcsálók viselkedésére és életfunkcióira;

·        Teljesen ártalmatlan a gyermekek és háziállatok számára;

·        100% vegyszermentes és biztonságos az otthon bármely részén;

·        Európában tervezték és gyártották;

·        Teljesen önálló, és nem igényel további tartozékokat vagy karbantartást - nincs utántöltés vagy a kártevők kézi ártalmatlanítása;

 

Kategóriák: Rágcsálóriasztók