Elérhető: Raktáron
PR-500.3 3 az 1-ben egér- és patkányriasztó
Cikkszám: 10007
9,525 Ft
Nettó ár: 7,500 Ft

Darab

PR-500.3 3 az 1-ben egér- és patkányriasztó

A PR-500.3 egér- és patkányriasztó az állatok érzékszerveit zavaró, villogó fényeket, ultrahangot és elektromágneses sugárzást bocsájt ki magából. A fények és az ultrahang olyankor fejtik ki riasztó hatásukat, amikor az egerek kimerészkednek biztonságos rejtekhelyükről, az elektromágneses sugárzás pedig még tovább fokozza a készülék hatékonyságát.

Ezzel elérhetjük, hogy a termék hatása alatt álló terület ne váljon vonzóvá az egerek, patkányok számára. A riasztó miatt pánikba esett állatok a hely elhagyására kényszerülnek. A készülék által kibocsájtott hang folyamatosan változik annak érdekében, hogy az egerek ne szokhassanak hozzá, mert ezzel elveszítené riasztó hatását. A termék további előnye, hogy más kártevőket is távol tart a területtől, például a pókokra, poloskákra és hangyákra is hatást gyakorol.

A készülék vezérlése a jobb oldalán található gomb segítségével történik, melynek egyes állása magas frekvencián történő, ultrahangos és elektromágneses működést jelent. A gomb kettes állásában a riasztó az ultrahangos és az elektromágneses üzemmód mellett még váltakozó magas és alacsony frekvenciájú hangokat is kibocsájt, azonban ezt nem tanácsos olyan helyeken alkalmazni, ahol hosszabb ideig tartózkodnak háziállatok és emberek.

A PR-500.3 bal oldalán található kapcsoló a fényhatás be- és kikapcsolására szolgál. Ezt éjszaka érdemes bekapcsolni, amikor egy plusz riasztó hatást gyakorol az egerekre, patkányokra.

Műszaki adatok:

A készülék zárt helyen alkalmazható!

Teljesítményfelvétel: 7 VA

Hálózati feszültség: 200-240V / 50Hz

Hatásterület: 220 m 2