Rágcsálóriasztók

Rendezés:
Listázás:
Bestseller
KR-8 vakondriasztó
KR-8 vakondriasztó A KR-8 vakond riasztó egy humánus és környezetbarát eszközök ..
6,350 Ft
Availability Raktáron
PR-12 Rágcsáló riasztó járművekhez
PR-12 Rágcsáló riasztó járművekhez A készülék egy állandóan változó frekvenciájú..
7,620 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
PR-220.1 Elektromágneses rágcsálóriasztó
PR-220.1 Elektromágneses rágcsálóriasztó Elektronikus riasztó 220,1 PR változó ..
5,690 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
PR-500.3 3 az 1-ben rágcsálóriasztó
PR-500.3 3 az 1-ben rágcsálóriasztó Ez a készülék az ultrahang, az elektromágnes..
9,525 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ER rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ER ultrahangos rágcsálóriasztó készülék 70-80 m2-es terület hatásos védelmére alkalmas. A ..
7,620 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC 1200 rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó elsősorban az egerek és patkányok elriasztására, illetve megelő..
30,925 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC 500 rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
SPURI ULTRASONIC 500 rágcsálóriasztó (Magyar termék!) Az SPURI ULTRASONIC 500 rágc..
20,955 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó elsősorban az egerek és patkányok elriasztására, illetve megelő..
12,700 Ft
Availability Raktáron
SPURI ULTRASONIC/A rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
SPURI ULTRASONIC/A rágcsálóriasztó (Magyar termék!) A SPURI ULTRASONIC rágcsálór..
12,700 Ft
Availability Raktáron
Tételek: 1 to 9 of 9 (1 Pages)

Mitől jobbak a SPURI UItrahangos rágcsálóriasztók a többi készüléknél?

Mert egyszeri kiadással járó, hosszú távú és végleges megoldás nyújt rágcsálók és kártevők távoltartására.
Nem ez a legolcsóbb készülék a piacon, ez tény. Pár dollárért már külföldről is tudnak rendelni rágcsálóriasztót rövid szállítási idővel,
vagy kisebb teljesítményű eszközöket is találhatnak az itthoni áruházakban, webshopokban.
De ha tartós, nagy teljesítményű, garanciával rendelkező készüléket keresnek, akkor a SPURI készülékek jelentik a megoldást!
A nyestriasztó használatával nem érhetik kellemetlen meglepetések az éjszakák után! 

nyestriasztóA nyestek sok embernek okoznak kellemetlen meglepetéseket az éjszakák után. Egyeseknek az autójukban tesznek kárt, másoknál a garázsba jutnak be, és értékes kerti berendezéseket rongálnak meg. Ezek óriási anyagi károk, és az érintettek gyakran nem tudják egyhamar pótolni a tönkretett gépeket, sokszor pedig az autó javíttatás is nehézségekbe ütközik. Amennyiben Ön szeretné megelőzni ezeket a károkat, vásároljon nyestriasztót!

nyestriasztók folyamatosan gondoskodnak értékei védelméről. A szerkezetek agresszív, emberi fül számára nem hallható ultrahang jeleket bocsátanak ki, amik randalírozás helyett arra késztetik a kisállatokat, hogy elhagyják a területet. Ezzel a megoldással elkerülheti, hogy reggelre kellemetlen meglepetések érjék kerti berendezéseivel vagy autójával kapcsolatban. Termékeink hatékony segítséget nyújthatnak az állatok távol tartásában.

Előzze meg a bajt, szerezze be mihamarabb nyestriasztóját kínálatunkból, és tapasztalja meg a szerkezet előnyeit! Ha kérdései lennének a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Ultrahangos egérriasztóval megóvhatja erdőszéli házát is!

A rágcsálók szinte bárhol megjelenhetnek, de vannak olyan területek, ahol gyakrabban előfordulnak. Ezek közé tartoznak például az erdőszéli, faluvégi házak, amikbe előszeretettel költöznek be és dézsmálják meg a terményeket a pincében vagy a kamrában. Ezért érdemes az ilyen ingatlanokban kiemelt figyelmet fordítani a rágcsálók elleni védelemre és időben beszerezni néhány ultrahangos egérriasztót.

Az ultrahangos egérriasztók állatbarát módon űzik el a rágcsálókat. Használatukkal nincs szükség más állatokra, sőt, a házi kedvencekre is veszélyes mérgek kihelyezésére, amik ráadásul a rágcsálóknak is kínhalált okoznak. Sajnos gyakori az is, hogy ezek a mérgek közvetve jutnak olyan állatok szervezetébe is, mint a rókák vagy épp a kutyák, macskák, ezért érdemes elkerülni a használatukat. Az ultrahangos egérriasztók azonban teljesen ártalmatlanok a többi állatra nézve, sőt, a rágcsálókat is csak elriasztják, nem megölik.

Ha vásárolni szeretne termékeinkből vagy kérdése van az ultrahangos egérriasztókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!


Pele riasztóval állatbarát módon előzheti meg a károkozást!

Lassan minden állat felébred a téli álmából, így a pelék is újra megjelenhetnek a ház körül. Ezek az állatok alapvetően az aljnövényzetben gazdag erdőket, parkokat szeretik, de szívesen megtelepszenek például a padláson is. Mivel éjszakai életmódot folytatnak, ezért ez sokszor zavaró lehet, és az ingatlantulajdonosok szeretnének tőlük megszabadulni. Ehhez a legjobb pele riasztót használni, ami egyrészt humánus módszer, másrészt nem okoz kárt az egyébként védett állatokban.

A pele sajnos hajlamos megdézsmálni a gyümölcsösöket, illetve szerencsére ritkán, de előfordul tőle fészekrablás is, valamint időnként beköltözik a mesterséges odúkba. A madárbarátok emiatt sokszor nem kívánatos vendégként könyvelik el és próbálják elüldözni. Ha valaki szeretné tőlük megvédeni a kertjét, akkor a pele riasztó használata a legegyszerűbb. A pele természetvédelmi értéke ötvenezer forint, már csak ezért sem érdemes más módszerekhez folyamodni.

Ha hatékony, de állatbarát pele riasztót keres, a legjobb helyen jár! Keressen fel minket még ma!Az ultrahangos rágcsálóriasztó megelőzéshez is jó megoldás!

A magyar termékek között vannak kiváló gyártmányok, amik segítenek a hétköznapi problémák megoldásában. Ezek egyike az ultrahangos rágcsálóriasztó. Aki nem szeretne kellemetlen meglepetést az otthonában vagy a vállalkozásában, annak megelőzésre is ajánljuk ezt az okos és nagyon hatékony készüléket.

Az ultrahangos rágcsálóriasztó azokon a helyeken is elvégzi a dolgát, ahol még nincsen jele egérnek, patkánynak vagy nyestnek, de fennáll a lehetősége annak, hogy valami odavonzza ezeket a rágcsálókat. Jóval könnyebb dolog ugyanis megelőzni a bajt, mint erőfeszítéseket tenni egy már kialakult probléma megoldására.

Keresse fel bizalommal cégünket, és próbálja ki a magyar szakemberek által kifejlesztett ultrahangos rágcsálóriasztót, előzze meg a bajt, és máris egy gonddal kevesebb! Nem kell rágcsálóirtásra költenie, mérgeket alkalmaznia, állatokban kárt tennie. A ultrahangos rágcsálóriasztó már tíz nap után hat, és hosszú távon gondoskodik a rágcsálómentes övezet fenntartásáról!


Védje a garázsában található értékeit elektromos rágcsálóriasztóval! 

elektromos rágcsálóriasztók

Téli időszakban a rágcsálók gyakran a garázsokba fészkelik be magukat. Ez természetesen kellemetlenül érinti a lakókat, ugyanis sokan tárolnak a helyiségben értékes elektronikai eszközöket, berendezéseket, amikben az állatok könnyedén kárt tudnak tenni. Nem ritka, hogy ilyen esetek után újra meg kell vásárolni az adott berendezést, mert a rágcsálók okozta kár javíthatatlan. Amennyiben Ön is szembesült azzal, hogy megjelentek az állatok a garázsban, válasszon hatékony megoldást a távoltartásukhoz, rendeljen elektromos rágcsálóriasztót kínálatunkból!

Az elektromos rágcsálóriasztók fontos szerepet töltenek be a garázsban tárolt berendezések védelmében, ugyanis a szerkezetek képesek távoltartani az állatokat a helyiségtől. Így elkerülhető, hogy a téli időszak alatt kárt okozzanak az állatok, majd tavasszal kellemetlen meglepetéssel szembesüljön a gépek, berendezések állapotával kapcsolatban. A riasztók megbízható termékek, amik hosszú távon képesek kiszolgálni Önt a garázs védelmében.

Tapasztalja meg Ön is az elektromos rágcsálóriasztók előnyeit, rendelje meg kínálatunkból a terméket! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!


Hova érdemes rágcsálóriasztót elhelyezni?

rágcsálóriasztó

 

A rágcsálók óriási károkat képesek okozni a garázsban, fészerben, azonban nem csupán emiatt szeretnének sokan megszabadulni a kártevőktől minél hamarabb, hanem azért is,mert nagyon irtóznak tőlük. Ahhoz, hogy rövid idő alatt, gyorsan el lehessen tüntetni az érintett területről az egereket, körültekintőnek kell lenni a rágcsálóriasztó elhelyezésével kapcsolatban.


Az egérfészkek olyan helyen találhatók meg, ahol az állatokat semmi sem zavarhatja. A legeldugodtabb lyukakba, résekbe is képesek befészkelni magukat,ezért mielőtt elhelyezésre kerülne a rágcsálóriasztó, érdemes alaposan átvizsgálni a területet, hogy az ember megtalálja a búvóhelyet. Mindent át kell nézni, mert nem ritka, hogy az egér például a szigetelőanyagként használt gipszkartonban bújik meg. A rágcsálóriasztót mindenképp ebbe a környezetbe kell elhelyezni, így valóban hatásos végeredmény születhet.


Szabaduljon meg a kellemetlen betolakodóktól, szerezze be tőlünk modern rágcsálóriasztóját!Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinkenHumánus védelem: használjon ultrahangos rágcsálóriasztó készüléket!

ultrahangos rágcsálóriasztó készülékAz állatok is a környezetünk részei, még akkor is jelen vannak az életterünkben, ha nem vagyunk közvetlen kapcsolatban a természettel. Hangyák sorjáznak a konyhapulton, madarak fészkelnek az eresz alatt vagy rágcsálók költöznek az autó motorháztetője alá.

A kárt okozó állatok távoltartása egy állatbarát számára tudatos döntés kérdése, azt jelenti, hogy nem használhat akármilyen eszközt. Csakis olyan jöhet szóba, ami nem öli meg és nem tesz kárt az állatban. Az ultrahangos rágcsálóriasztó készülékek maradéktalanul megfelelnek ezeknek a követelményeknek és biztonságosan használhatóak. Az ultrahangos rágcsálóriasztó készülékek kizárólag ultrahangos impulzusokkal riasztanak,nem veszélyesek az emberre, állatra és a környezetre sem. Akár 1200 négyzetméternyi terület tisztán tartására is alkalmasak, ezért védelmet nyújtanak a garázs és környéke számára. Nemcsak a házat, de akár a kertet is védelmezheti a kártevők ellen, miközben a lelkiismerete is tiszta marad, nem öl feleslegesen állatokat.

Keressen fel bizalommal, és ismerje meg az általunk forgalmazott, többféle ultrahangos rágcsálóriasztó készülékeketMiért válassza a peleriasztókat?

 

peleriasztókAz utóbbiévekben egyre több nyaraló, kertes ház padlásán húzzák meg magukat a pelék atéli időszakban. A rágcsálók április-május környékén ébrednek fel. Az éjszakaiéletmódot folytató állatok állandó neszezésükkel, szaladgálásukkal,rágcsálásukkal sokaknak okoznak problémát, hiszen egyesek a pelék állandómozgása miatt egyszerűen képtelenek aludni. Erre valamilyen megoldást kelltalálni, hiszen ezeknek az állatoknak az életmódját hosszú távon nem lehettolerálni egy ingatlanban. Ha Ön is észlelte a rágcsálók jelenlétét otthonában,nyaralójában, szerezzen be kínálatunkból peleriasztót!

 

Peleriasztóink hatékony megoldástnyújtanak vásárlóinknak. A szerkezetek gondoskodnak a rágcsálóktávoltartásáról, az emberi füllel nem hallható, váltakozó frekvenciájúultrahanggal. Az állatok számára elviselhetetlen zaj arra készteti őket, hogymihamarabb elhagyják a területet, és inkább természetes közegükben keressenekúj otthont maguknak.

 


Peleriasztóink nem csupán az állatoktávoltartását biztosítják, hanem a szabályok betartását is. Hogy ez pontosanmit is jelent? A pelék védett állatok, elpusztításuk tilos, természetvédelmiértékük 50.000 Forint, tehát mindenképp olyan megoldást kell választanieltávolításukhoz, ami nem tesz kárt bennük. A peleriasztók ezért megfelelőek, hiszen a szerkezetek általkibocsájtott ultrahang csak irritálja az állatokat, testi épségüket egyáltalánnem veszélyezteti. Termékeinkkel még egy védett faj megóvásához is hozzájárul, ésmég komoly pénzbírságtól is megkímélheti magát.

 

Akármennyireis bosszantók a rágcsálók, ne válasszon végletes megoldást eltávolításukhoz,hiszen fontos szerepet töltenek be a természet körforgásában! Szerezze bekínálatunkból peleriasztóját Ön is, amegbízhatóságot garantáljuk! Szerkezeteink hosszú éveken át védeni fogjákotthonát a pelékkel szemben. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének atermékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáinktólmindenre választ fog kapni! 


Döntsön a megelőzésmellett, válassza a patkányriasztót!

A mondás, miszerint könnyebb a bajt megelőzni, mint utólagelhárítani a károkat, a patkányok esetében is igaz. Ezeket az állatokat alegtöbb ember utálja, és szeretne megszabadulni tőlük. Az undor sajnosáltalában jogos: az ember környezetében élő házipatkány és vándorpatkány isrengetegféle betegséget terjeszt. A házipatkány a földfelszín felettibúvóhelyeket szereti, mint például az istálló vagy a szeméttelep, avándorpatkány pedig a csatornákban, trágyatárolókban bújik meg. Védekezniellenük a legjobb megelőzéssel, például patkányriasztóval,mert ahol egyszer megjelentek, nehéz kiirtani őket.

A patkány nagyon szívós, ellenálló, találékony és bizonyokos állat. Nagyon jól úsznak, ugranak és gyorsak. A patkányriasztó az állatok óvatossága miatt előnyösebb választás akihelyezett méregnél. Egyrészt, ha már megjelentek a kártevők, és mérgetszeretnénk nekik kitenni, meg kell figyelnünk a vándorlási útvonalukat. Errőlritkán térnek le, így ha máshova tesszük a mérget, nem fognak belőle enni.Fontos azonban, hogy más élőlény nem férhet hozzá! Csak az a méreg a hatásos,ami lassan fejti ki hatását, ugyanis kifigyelik, és ha valamelyikük elpusztultőle, a többiek nem esznek belőle többet. A patkányriasztó másképpen szabadít meg az állatoktól, az emberi fülszámára nem hallható, de számukra elviselhetetlen frekvenciájú ultrahangotbocsát ki magából. További előnye, hogy más élőlényekre nincsen hatással. A patkányriasztó a mérgezés másikhátrányától, a tetemek eltakarításától is megkímél minket, ráadásul, ha apatkány elérhetetlen helyen pusztul el, idővel iszonyatos bűzt fog árasztani.

Mint látjuk, a rágcsálókat kiirtani nem egyszerű. Azokon ahelyeken, ahol van esély a megjelenésükre, érdemes inkább a megelőzésrekoncentrálni, mégpedig patkányriasztóval.Az általunk forgalmazott készülékek hatékonyan védenek akár nagyobb, elsősorbanzárt területeket is.

Szeretne további tájékoztatást kapni patkányriasztóinkról? Szívesen segítünk! Forduljon hozzánkbizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!


Óvja modern egérriasztóval vendéglátóegységét!

egérriasztóEgy étteremre nagyon nem vet jó fényt, ha kártevők bukkanak fel a környékén. Olyanok, mint a bogarak, egerek, patkányok, amik megdézsmálják az alapanyagokat, belemásznak a kész ételekbe és megfertőzik az előkészítésre használt felületeket. Ezt egyik étterem tulajdonos sem szeretné, hiszen szinte egyet jelent a halálos ítélettel, örökre lehúzhatja a rolót és becsukhatja a boltot. Tehát jobb félni, mint megijedni, ami az egerek esetében is nagyon igaz. Készüljön fel modern és korszerű egérriasztókkal, és ne engedje az üzlete közelébe a kártevőket!

Szerencsére a rágcsálók elriasztásának ma már több módja is van. Nem kell olyan veszélyes dolgokkal kísérletezni, mint amilyen a patkányméreg.Ennek a módszernek többszörösen is megvan a maga kockázata egy olyan helyen,ahol rendszeresen emberek fordulnak meg. Gondolja el, mi történne, ha méregalapú egérriasztót rakna is, és valamilyen házi kedvenc vagy akár egy gyermek véletlenül megenné azt!

Válasszon ehelyett olyan megoldást, ami biztonságos, még is hatékony! Válassza nagyszerű, ultrahanagos egérriasztónkat,ami ráadásul hamisítatlan magyar gyártmány is! Az emberi fül számára nem érzékelhető frekvencián bocsát ki ultrahangot ez a készülék, amivel viszont az egereket távozásra készteti. A készülék bárhol alkalmazható zárt térben,karbantartást nem igényel, kezelése egyszerű. Az ultrahangos egérriasztó sokoldalú riasztó eszköz,amit mindenkinek ki kell próbálnia, aki szeretné kockázat mentesen felvenni a harcot a rágcsálókkal szemben! Az egérriasztó teljesen környezetbarát, hiszen nem vegyszerek felhasználásával készül,valamint állatbarát is, mivel nem öli meg az állatot, csupán elriasztja azt.Ebből következik, hogy az egér tetemekkel sem kell számolni, tisztább,egyszerűbb, hatékonyabb a használata.

Ha felkeltettük érdeklődését az általunk forgalmazott egérriasztók iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel bátran kérdéseit, és rendeljen belőle!

Rágcsálóriasztót a munkahelyre is!

rágcsálóriasztóA rágcsálók nemcsak családi házak környékén bukkanhatnak fel, hanem irodaházak, nagyobb ipari területek vonzáskörzetében is. Ez roppant kellemetlen, ugyanis ezeken a munkahelyeken nap, mint nap rengeteg ember megfordul, akiknek a rágcsálók láttán nem igazán lesz jó véleményük az adott vállalkozásról. Az állatok a különböző berendezésekre is veszélyt jelentenek, mivel szinte mindent megrágnak, ezért felbukkanásuk után azonnal megoldást kell találni arra, hogy el lehessen távolítani őket a munkaterületről. Ha Ön sem szeretné megkockáztatni, hogy az állatok felbukkanjanak a munkahelyén, döntsön rágcsálóriasztóink mellett!

Rágcsálóriasztóink olyan váltakozó frekvenciájú hangokat bocsátanak ki magukból, amelyek irritálóan hatnak az állatokra, így az adott terület nem lesz számukra vonzó élőhely. Rágcsálóriasztóinkról senki sem feltételezné azt első látásra, hogy az állatok távoltartására szolgál, tehát úgy védheti termékeinkkel a munkahelyét, hogy ez senkinek nem lesz feltűnő, így mindig fenntarthatja a vállalkozás jó hírnevét.

Vásároljon Ön is korszerű rágcsálóriasztót a munkahelyére! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Egér-, patkány- vagy nyestriasztó: Télen is védekezzen hatékonyan a rágcsálókkal szemben

A különböző rágcsálók,úgy, mint az egerek, patkányok vagy nyestek szinte egész évben problémát jelentenek, azonban a téli időszak a legkritikusabbnak számít. Ilyenkor az állatok élelmet keresnek, illetve megpróbálnak elbújni a téli fagyok elől,ezekhez az igényekhez pedig ideális az ember közvetlen környezete, akár az ingatlana is. A nyestek például előszeretettel bújnak meg a gépjárművek motorházában, ami komoly károkat is okozhat, mivel az állatok megrágják a csatlakozókábeleket. Ha Ön szeretné távol tartani környezetétől a rágcsálókat,szerezzen be kínálatunkból egér-,patkány- vagy nyestriasztót!

A választékunkban kapható egér-, patkány-és nyestriasztók tökéletes védelmet nyújtanak, úgy, hogy az állatokban nem tesznek kárt, csak távol tartják őket ingatlanától, autójától. Olyan ultrahangos jelet bocsájtanak ki a készülékek, ami arra kényszeríti az állatokat, hogy máshol keressenek téli menedéket maguknak.

Védje Ön is otthonát a téli időszakban, ehhez vásároljon egér-, patkány- vagy nyestriasztót kínálatunkból! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Védekezzen hatékony módszerekkel a rágcsálók ellen!

Védekezzen hatékony módszerekkel a rágcsálók ellen!Sajnos hiába rendelkeznek a rágcsálók bájos külsővel, rendkívül kártékonyak! Nem csak tönkreteszik otthonát, értékeit, hanem akár veszélyes betegségeket is terjeszthetnek, ezért, ha környezetében rágcsálókat észlel, azonnal gondoskodnia kell hatékony védelemről! Ahol az egér vagy a patkány megjelenik, ott napokon belül látványosan megnőhet a létszámuk!

Ugyan sokakat bosszantanak a rágcsálók, de egyúttal sajnálják is az élőlényeket, ezért a többség mindig olyan megoldást keres, amivel csak távol tartják otthonaiktól a kisállatokat, de nem okozzák a halálukat. Rágcsálóriasztóinkkal mindez megvalósulhat, hiszen a termékek semmilyen kárt nem tesznek az egerekben vagy a patkányokban, így száz százalékig állatbarát megoldást kínálunk vásárlóinknak! Ha hatékony megoldást keres, tekintse meg rágcsálóriasztóink kínálatát, amelyekkel garantáltan elűzheti otthonából a kártékony élőlényeket!

Óvja otthonát hatékony megoldással, vásároljon rágcsálóriasztót kínálatunkból!

Megbízható eszköz a rágcsálók ellen? A megoldás a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztó!

Megbízható eszköz a rágcsálók ellen? A megoldás a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztó!Vitathatatlan, hogy a rágcsálók a háztartásokban, vagy mezőgazdasági létesítményekben óriási károkat tudnak okozni, ráadásul a legtöbb ember egyenesen irtózik tőlük, ezért olyan hatékony megoldást kell találni, ami hosszú távon távol tartja ezeket az élőlényeket a szóban forgó területektől. Ha már számos csapdát és módszert kipróbált a rágcsálók ellen, azonban egyik sem volt hatásos, és megelégelte a sikertelen próbálkozásokat, döntsön a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztó mellett!

A Spuri ultrahangos rágcsálóriasztók, ahogy a nevükből is kikövetkeztethetők, olyan, az emberi fül számára nem érzékelhető hangokat bocsájtanak ki magukból, amelyek az egerek és a patkányok számára zavaróak, emiatt az érintett területet nagy ívben elkerülik. A legtöbb ügyfelünk nem csak a hatékonyságuk miatt dönt a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztók mellett, hanem az állatbarát szempontok miatt is, hiszen hiába az undor és a félelem, sokan csak távol szeretnék tudni telephelyüktől, otthonuktól az állatokat.

Szerezze be választékunkból Ön is a Spuri ultrahangos rágcsálóriasztókat!

Hatékony megoldás? Vegye fel a harcot vakondriasztóval a kártevők ellen!

Hatékony megoldás? Vegye fel a harcot vakondriasztóval a kártevők ellen!A vakond a kert egyik nemszeretem állata, a gazdák, kertészek szemében közönséges kártevő. A vakondot nem látják szívesen a megművelt földterületeken, pedig a növényeket, azok szárát, gyökerét nem bántja, hiszen rovarevő. A föld alatt giliszták után kutat, miközben jellegzetes, felismerhető vakondtúrásokat hagy maga után, amerre csak jár.

A vakondriasztásra kitalált módszerek és eszközök köre igen korlátozott, hiszen nem szabad megölni ezt a védett állatot. Mivel lehet hát elriasztani a vakondokat anélkül, hogy bántanánk őket? Keressen minket bizalommal és próbálja ki az általunk kínált vakondriasztót!

Rágcsálóriasztóink között speciális vakondriasztót is talál, ami elriasztja, de nem bántja ezeket a kártevőket. A vakondriasztó a földbe szúrva rezgéseket bocsájt ki a földbe. Ezeket a rezgéseket érzékelik és zavarónak találják a vakondok, némi idő elteltével pedig továbbállnak, hogy egy nyugodtabb helyet keressenek maguknak.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és óvja kertjét humánus vakondriasztóval!

Vízhez, vagy gyártelephez közel lakik? Vásároljon patkányriasztót!

Manapság egyre több problémát okoz a patkányok jelenléte, főleg azok számára, akik vízhez, vagy gyártelephez közel élnek, mivel ezek a patkányok közkedvelt élőhelyei. Mivel nem csak kártékonyak, hanem veszélyes betegségeket is terjesztenek, ezért bárhol is bukkannak fel, azonnal gondoskodni kell a távoltartásukról, ehhez pedig kínálatunkban hatékony patkányriasztókat találhat.

A patkányriasztók gondoskodnak az állatok távoltartásáról, így előbb, vagy utóbb rákényszerülnek arra, hogy visszatérjenek a természetbe. A kiirtásuk nem igazán előnyös döntés, mert a tetemek még fokozottabb veszélyt jelentenek az emberek egészségére, ezért a legideálisabb és leghatékonyabb, ha a patkányriasztókat választja az állatok ellen.

Kínálatunkban minőségi és megbízható patkányriasztókat találhat, amik különféle módszerekkel riasztják el a kártevőket. Ha a vásárlás előtt kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Egér-, patkány-, nyestriasztó: óvja járművét a rágcsálóktól!

Az egerek, patkányok, menyétek, nyestek könnyedén bemerészkednek az emberek otthonaiba. Tevékenységük szinte mindenre veszélyt jelent, mert nem csupán dézsmálnak, de rongálnak is. Akinek van autója, biztosan találkozott már azzal a jelenséggel, hogy egyik napról a másikra meghibásodott a járműve, a végén pedig kiderült, hogy ezeknek a kis állatoknak az egyike rágcsálta meg valamelyik vezetéket.

Webáruházunk kínálatában egér-, patkány-, nyestriasztó termékeket talál, amiknek a segítségével megóvhatja autóját a rágcsálók okozta károktól. Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen kifejezetten autók számára tervezett egér-, patkány-, nyestriasztót! Ezek a termékek hatékonyan elriasztják a kis rágcsálókat, amik szeretik befészkelni magukat az autók motorterébe, és anélkül ártalmatlanítják őket, hogy ténylegesen kárt tennének bennük.

A készülék ultrahangot bocsájt ki, amire a rágcsálók érzékenyen reagálnak, de az ember számára nem érzékelhető. Az eredmény: az autó rágcsálómentessé válik, Önnek pedig nem kell a javíttatásra költenie!

Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, és rendeljen kiváló ár-érték arányban egér-, patkány-, nyestriasztót!