Elérhető: Raktáron
TickLess Ultrahangos kullancs- és bolha riasztó állatok részére
Cikkszám: 00011
7,463 Ft
Nettó ár: 5,876 Ft

Darab

TickLess Ultrahangos kullancs- és bolha riasztó állatok részére

TickLess Ultrahangos kullancs- és bolha riasztó állatok részére

A megfelelő hatásfokkal működő kullancs- és bolha riasztó ideális alternatívát biztosít a bolhák és kullancsok macskáktól és kutyáktól történő távoltartására. Az eszköz környezetbarát, ellenjavalatok nélkül alkalmazható.

A kullancs- és bolha riasztó anyaga nem mérgező, nem bocsát ki vegyi szagokat, anyagokat. Működés közben változó frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, ami nem irritálja az állatokat és az embereket, viszont az élősködőket távol tartja, és kényszeríti a kullancsokat, bolhákat arra, hogy elhagyják az állat testét. Alkalmazható vemhes, kölyök, idős, beteg vagy betegségből felgyógyuló, stresszre érzékeny macskáknál, kutyáknál is. A kullancs- és bolha riasztó hatósugara körülbelül 1,5 méter. Kullancsszezonban tanácsos folyamatosan az állatra rögzítve használni. Élősködőkkel erősen fertőzött közegben nem garantált a százszázalékos védelem!

A kullancs- és bolha riasztó használata:Húzza ki a készüléken található nyelvecskét a lítium elem aktiválásához. A be és kikapcsoláshoz nyomja be a gombot: négy rövid zöld villanás jelzi a bekapcsolást, a hosszú piros villanás pedig a kikapcsolást. Az eszköz fénye bekapcsolt állapotban körülbelül öt percenként felvillan.

Nyolc órányi folyamatos használat után a kullancs- és bolha riasztó automatikusan kikapcsol.

A TickLess Adult-ot a rajta megtalálható csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral kell a ruházathoz rögzíteni. Közben figyelni kell arra, hogy a hanghullámokat áteresztő rácsot ne takarja el. Ha az eszköz vízzel érintkezik, kiszárítása erősen javasolt, így a nedvesség nem okozhat kárt az elektronikában.

Méretei miatt semmiképp se kerüljön kisgyermek kezébe!

Műszaki adatok:

  • Méretek: 2cm x 2cm x 1cm.
  • Szín: barna
  • Anyag: belül lítium elem és elektronika, külső borítás műanyag
  • 2 - 3 m-en belül már gondoskodik a védelemről
  • 40.000 Hz-es, magas frekvenciás hangot bocsájt ki, ami a házi kedvencek és az emberek és számára nem érzékelhető
  • A folyamatos hanghullám elriasztja a bolhákat, kullancsokat
  • A Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke, és a Paolista Állami Egyetem, St Paul, Brazil, által tesztelt termék
  • Elektromágneses hangnyomásra és sugárzásra tesztelve.Az Európai Uniós előírásoknak minden szempontból eleget tesz