Elérhető: Raktáron
M094 nyestriasztó
Cikkszám: 00015
9,335 Ft
Nettó ár: 7,350 Ft

Darab

M094 nyestriasztó

M094 nyestriasztó

Az ultrahangos nyestriasztót a motortérbe kell tenni. Az eszközt nagyobb, zsúfolt motorterű kocsikhoz ajánljuk. A motortérben megtalálható, szorosan egymás mellé helyezett alkatrészek akadályozzák a hang terjedését, azonban ezt a készülékhez tartozó négy hangszóróval könnyedén lehet orvosolni. Különböző pontokra kell helyezni őket, így a komplett motortér besugározható.  A nyestriasztó által kibocsátott agresszív ultrahang elüldözi a nyesteket, rágcsálókat.  

 

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni: a nyest illatanyagával jelöli a területét, rejtekhelyét. Amennyiben az állat korábban már járt az autó motorterében, és ott nyugodt helyet talált magának, nagy valószínűséggel ismét vissza fog térni. Ha nyest jelenlétére utaló nyomot talál – az eszköz beszerelésétől függetlenül – gondoskodnia kell a szagmentesítésről. Ehhez ajánljuk a nyestriasztó aeroszolt, mert képes hatékonyan elfedni az állat szagnyomait, gondoskodik a rongálható alkatrészek átmeneti védelméről, ezzel pedig tovább növeli a riasztó hatását. Hatástartóssága kettő-három hónap. Az aeroszol és ultrahangos nyestriasztó együttes hatása minimálisra csökkenti a károk kockázatát.

 

Üzembe helyezés, használat:

Az ultrahangos nyestriasztó telepítése, bekötése az útmutató szerint házilag is elvégezhető. Megfelelő eszközök és kellő ismeretek hiányában a beszerelést hozzáértő autóvillamossági műhelyben kell kiviteleztetni. A körültekintően beszerelt nyestriasztó a gyújtáskulcs kivétele után automatikusan bekapcsol és az autó beindításáig működik. Karbantartásra, beállításra nincs szükség, a működést világító LED jelzi.

 

Műszaki adatok:

  • Jótállási idő egy év
  • Méretek: 73 x 44 x 28, hangszórók r=30 mm + 13 mm
  • Kialakítása: a kiöntött elektronika óvva a nedvességtől, szennyeződéstől, vízsugártól védeni kell
  • Tápfeszültség: 11-15 V
  • Áramfelvétel: < 0,05mA
  • Kibocsátott frekvencia: ~23kHz frekvencián (az emberi fül számára nem érzékelhető)
  • Hangteljesítmény: ~ 100 dB. +/- 20 %
Kategóriák: Nyestriasztók