Nyestriasztók

Rendezés:
Listázás:
Bestseller
FG-015 nyestriasztó
FG-015 nyestriasztó Ahol nincs 220V hálózati feszültség, esetleg ideiglenesen áramtalanítják az..
19,983 Ft
Availability Raktáron
M094 nyestriasztó
M094 nyestriasztó Az ultrahangos nyestriasztót a motortérbe kell tenni. Az eszközt nagyobb, zsúfolt ..
9,335 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC 1200 rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó elsősorban a patkányok és egerek távoltartásában, elriasztásában ..
35,000 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC 500 rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
Az SPURI ULTRASONIC 500 rágcsálóriasztó a patkányok és egerek távoltartását, elriasztását segíti elő..
20,955 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó (Magyar termék!)
A SPURI ULTRASONIC rágcsálóriasztó a patkányok és egerek távoltartását, elriasztását segíti elő. Az ..
15,000 Ft
Availability Raktáron
Bestseller
TSCHÜSS MARDER Nyestriasztó spray
TSCHÜSS MARDER Nyestriasztó sprayA nyestriasztó aeroszollal hatékony védelmet biztosíthat az autó mo..
3,018 Ft
Availability Raktáron
Tételek: 1 to 6 of 6 (1 Pages)

Nyestriasztót a padlásra is érdemes tenni!

nyestriasztó

Akinek volt már nyest az autójában, tudja, hogy mekkora kárt tudnak okozni ezek a rágcsálók. Viszont sajnos nem „csak” a járművekbe másznak be, hanem a padlásokon is szívesen megtelepszenek,  ahol szintén sok mindent tönkre tesznek és a lakásban való pihenést is ellehetetlenítik. A legjobb, ha megelőzzük a letelepedésüket, és kihelyezünk egy hatékony nyestriasztót.

A nyestek ilyenkor ősszel azzal vannak elfoglalva, hogy meleg helyet találjanak maguknak. Ennek érdekében mindent meg is tesznek, az ereszcsatornákon át felmásznak a padlásra, ahol megrágják az ott tárolt dolgokat, de nem kímélik a szigetelést, sőt, a kábeleket sem. Akár a padlás teljes szigetelését képesek tönkre tenni, ráadásul, mivel éjszakai állatok, ezért a pihenést is megkeserítik. Azért, hogy ezt megelőzzük, érdemes időben beszerezni egy nyestriasztót

Amennyiben hatékony megoldást keres, forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön az állatokban kárt nem tevő nyestriasztóink mellett! Bővebb információért keresse fel munkatársainkat


Nyestriasztókkal kártevőmentes övezetet alakíthat ki!

nyestriasztókAki nem belvárosban lakik, hanem zöld övezetben vagy annak a közelében él, az a kelleténél gyakrabban találkozhat olyan erdei állatokkal, mint amilyen a nyest vagy a menyét. Az ilyen állatok onnantól kezdve, hogy elkezdik megrágcsálni az autó alkatrészeit vagy más, bosszantótevékenységet folytatnak, már kártevőnek minősülnek. A kártevők ellen pedig védekezni kell, de nem mindegy, mivel és hogyan. Akinek fontos a hatékonyság,de ugyanúgy az állatvédelem is, annak ajánljuk ultrahangos nyestriasztóinkat.

A nyestriasztók,ahogyan a nevük is jelzi, csupán elriasztanak, nem pedig csapdába ejtenek vagy pedig megsemmisítenek. Az ilyen típusú nyestriasztókkal mindenki jól jár, ember és állat is. Nincs szükség hozzá semmilyen kiegészítőre, utánpótlásra, csak hagyni kell, hogy a berendezés tegye a dolgát.

Hatékony nyestriasztóért keressen fel minket bizalommal, és rendeljen modern berendezéseket webáruházunkból! Kérjen bővebb információt termékeinkről honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!


Nyestriasztóinkkal jelentős anyagi károktól kímélheti meg magát!

 

nyestriasztóTény, hogy a nyestek rengeteg ember életét keserítik meg. Ezek a bájos kisállatok sajnos hatalmas károkat képesek okozni a gépjárművekben, a padlásokon és a fészerekben. Sok esetben drága készülékek, vezetékek esnek áldozatául az állatoknak. Ezeknek a károknak a helyreállítása komoly összegekbe kerül a károsultaknak. Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő védelem, hiszen egy idő után már nem nagyon lehet anyagilag lépést tartani a kiadásokkal. Többen is esküsznek a házi praktikákra, mint például a kutyaszőrre vagy az ecetre, de nem ritka, hogy mechanikus védőelemet szerelnek a gépjárműbe az állatkák miatt, azonban így csak az autó kap védelmet, az ingatlan többi része ugyanúgy ki van téve a veszélynek. Ha Önnek semmilyen házi praktika nem vált be, és fontos, hogy százszázalékos védelmet kapjon a környezete a károk elkerülésének érdekében, vásároljon nyestriasztót kínálatunkból!

 

Nyestriasztóink hatékony védelmet nyújtanak az állatokkal szemben, így nem kell attól tartania,hogy olyan kár érné ingatlanját, munkagépjeit vagy autóját, aminek helyreállításáért jelentős összeget ki kellene fizetnie.  Nyestriasztóink tehát nem csupán otthonát,gépjárművét óvják, hanem pénztárcáját is.

Sokan –nagyon helyesen – mindenképp olyan megoldást szeretnének találni a nyestek ellen, ami csak távol tartja őket, de kárt nem tesz bennük. Nyestriasztóink ebből a szempontból is ideálisak, hiszen olyan hangot bocsátanak ki magukból a szerkezetek, amik az emberi fül számára nem hallhatóak, viszont az állatokat zavarja, így arra kényszerülnek, hogy elhagyják a védett területet.

 

Kínálatunkból többféle nyestriasztó is beszerezhető, így könnyedén megtalálja azt a terméket, ami megfelel az elvárásainak és a körülményeknek. Előzze meg a komoly anyagi károkat, vásárolja meg mihamarabb saját nyestriasztóját és már élvezheti is a szerkezetek nyújtotta védelmet! A készülékek a magáningatlanokon kívül telephelyeken,szerelőműhelyekben is segítséget nyújtanak. Ha kérdései lennének a nyestriasztókkal kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken!


Mi a leghatásosabb nyestriasztó?

 

nyestriasztó Manapság egyre több helyen problémát jelentenek a nyestek. Az állatok a vidéki településeken kívül számos fővárosi kerületben is megjelentek, és hatalmas károkat képesek okozni. A nyesteket az autósok rémeként is szokták emlegetni, és nem véletlenül, ugyanis leginkább a gépjárművekre jelentenek veszélyt. Az autószerelők szinte nap, mint nap találkoznak olyan esettel, ahol a járművek motorházában látványos pusztítást végeztek az állatok. Mivel a nyestek jelentős anyagi károkat tudnak okozni, érdemes őket távol tartani különböző nyestriasztó módszerekkel.

 

Az emberek az értékeik megóvásának érdekében bármire nyitottak, ami távol tartja a környezetüktől a nyesteket: a nyestriasztó spraytől kezdve a levedlett kutyaszőrig minden a terítékre kerül, azonban ezek csak ideig-óráig képesek távol tartani őket, sőt, a legtöbb nyestet egyszerűen nemérdeklik ezek a próbálkozások, ugyanúgy visszajárnak ezekre a helyszínekre. Szerencsére az említett nyestriasztó megoldásoknál létezik egy sokkal hatásosabb szerkezet, amit megvásárolhat a választékunkból!

 

Nyestriasztóink erős ultrahangot bocsátanak ki magukból működés közben, de ebből az emberi fül semmit sem fog észlelni, viszont az állatok azonnal elmenekülnek. A szerkezetek folyamatos használata nem jelent veszélyt a nyestek életére, csupán arra kényszerítik az állatokat, hogy visszatérjenek a természetes élőhelyeikre.

 

Nyestriasztóinkból többfélét is találhat kínálatunkban: az ingatlanokba és az autók motorterébe elhelyezhetőt,ennek köszönhetően még hatékonyabb védelmet alakíthat ki a közvetlen környezetében, és megóvhatja értékeit, autóját.

 

A nyestriasztó megvásárlásával számos kellemetlen pillanattól, illetve jelentős anyagi kártól kímélheti meg magát. Ha az Ön környezetében is gyakori vendégek ezek az állatok, itt az ideje, hogy gondoskodjon a megfelelő védelemről: válassza hatásos nyestriasztóinkat! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken


Milyen károkat okoz a nyest?

Milyen károkat okoz a nyest?A nyestek egyre jobban megszokják az ember közelségét, egyre több található belőlük a városokban is. Régen inkább csak a kisvárosokban, falvakban voltak fellelhetők, azonban napjainkban már kezdik birtokba venni a lakótelepeket is.

Vidéken általában a tojásokat lopkodják ezek az állatok, azonban sokszor előfordul, hogy a tyúkokat is elviszik. Ősszel keresik a meleg helyet, ezért szívesen felköltöznek a padlásra, ahol megrágják a szigetelőréteget, leverhetik a tetőcserepeket, és a zsákmány felvitelének köszönhetően idővel nagyon kellemetlen szagokat okoznak. A nyestek szeretnek betelepedni az autókba is, ahol – nem tudni miért – megrágják a vezetékeket, jelentős károkat okozva. Amennyiben már észleltük a jelenlétüket, érdemes nyestriasztót beszerezni.

A nyestek kint kószáló macskákra is veszélyt jelenthetnek, ugyanis, ha összeverekednek velük, nem biztos, hogy a macska fog győzni. Kutyától viszont tartanak.

Cégünk kedvező áron forgalmaz hatékony nyestriasztókat, bátran kérje ezzel kapcsolatban tanácsainkat! Forduljon hozzánk bizalommal minőségi nyestriasztóinkért, védje hatékonyan értékeit!

Védje autóját nyestriasztóval!

Védje autóját nyestriasztóval!Egy autó fenntartása sokféle kiadással jár, amik együttesen komoly költségeket jelentenek a tulajdonosnak. Ehhez jönnek még az olyan váratlan kiadások is, mint amilyen egy javíttatás. Ám az autó állapotára nem csupán a balesetek jelentenek komoly fenyegetést, hanem a négylábú rágcsálók is.

Az olyan kis ragadozók, mint amilyen a nyest, előszeretettel fészkelik be magukat az autó alvázába, motorterébe. Amellett, hogy önkényesen helyet foglalnak, nagyobb baj, hogy megrágcsálják a lágyabb alkatrészeket, módszeresen tönkretéve azokat. A megoldás egy hatékony nyestriasztó beszerzése!

Nézzen körül webáruházunkban, ahol ilyen eredményesen használható nyestriasztókat tud rendelni, melyekkel megóvhatja autója állapotát a kis vadállatoktól! A modern nyestriasztók működése ultrahang kibocsátásán alapul, amit a kisállatok nem bírnak elviselni. Az ultrahang így állatbarát módon, vérontás nélkül tartja távol a nyesteket, és akadályozza meg, hogy megrágják az alkatrészeket vagy egyéb kárt okozzanak.

Elérhetőségeinken bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!